Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorin Ovidiu Vintu, eliberat conditionat din inchisoare

Adevărul Adevărul,
Sorin Ovidiu Vintu, eliberat conditionat din inchisoare

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat definitiv la inchisoare in mai multe dosare de coruptie, va fi eliberat conditionat din penitenciar, potrivit unei decizii definitive a Tribunalului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Sorin Ovidiu Vintu, eliberat conditionat din inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv vineri ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani inchisoare, pedeapsa rezultata ca urmare a contopirii condamnarilor primite in mai multe dosare,.

Sorin Ovidiu Vintu, eliberat din Penitenciarul Rahova. Decizia este definitiva (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat, vineri, in baza unei decizii definitive date de Tribunalul Bucuresti. Vintu executa o pedeapsade 11 ani de inchisoare primita in mai multe dosare, din care a.

Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva

Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat din Penitenciarul Rahova, dupa ce Tribunalul Municipiului Bucuresti TMB) a admis solicitarea sa, decizia magistratilor fiind definitiva.

Sorin Ovidiu Vintu, internat de urgenta. in ce hal a ajuns de cand se lupta cu o boala cumplita

Sorin Ovidiu Vintu a ajuns de urgenta pe mana medicilor, intr-un spital de stat din Bucuresti, dupa ce reperezentantii penitenciarului unde este inchis a decis ca acesta trebuie ingrijit in alta parte. Sorin Ovidiu Vintul ete condamnat la 11 ani de inchisoare in mai multe dosare, iar fostul mogul se lupta cu o boala cumplita.

Hotararea de ultima ora a magistratilor. A fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva

Tribunalul Bucuresti a hotarat definitiv. Un cunoscut om de afaceri a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani de inchisoare. Magistratii au hotarat: a fost eliberat din inchisoare; decizia este definitiva Sorin Ovidiu Vintu, afacerist cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Catavencu si prin scandalul Fondului National de InvestitiiFNI), va fi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )