Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorin Tranca si Bojan Spasic (Friends TBWA), la WALL-STREET 360. Care sunt tendintele momentului in publicitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorin Tranca si Bojan Spasic (Friends TBWA), la WALL-STREET 360. Care sunt tendintele momentului in publicitate

Sorin Tranca, managing partner al Friends TBWA/Bucharest, si Bojan Spasic, Senior Art Director in cadrul Friends TBWA/Bucharest, sunt invitatii emisiunii de business WALL-STREET 360, in saptamana dedicata industriei de comunicare. continuă pe Wall-Street Ro

Sorin Tranca, Friends TBWA: Romania este in lumea a patra comunicarii

In Romania se vorbeste foarte mult despre trenduri, dar se implementeaza putine lucruri noi, clientii fiind destul de reticenti, a declarat Sorin Tranca, managing partner al Friends TBWA, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Sorin Tranca, Friends TBWA: Multinationalele pun accentul pe marketing, in timp ce antreprenorii pe produs

Multinationalele sunt mai degraba companii de marketing, care pun accentul pe promovare, in timp ce antreprenorii romani se axeaza pe produs sau serviciu, a afirmat Sorin Tranca, managing partner al Friends TBWA, una dintre cele mai mari agentii de.

Industria de comunicare in 2015. Analizam tendintele momentului alaturi de invitati de top: Sorin Tranca, Aneta Bogdan, Bogdan Enoiu, Dan Balotescu si Felix Tataru

Emisiunile de business WALL-STREET 360 din saptamana 18-23 mai, difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in industria de comunicare.

,,Google buy, butonul care iti permite sa cumperi produse din motorul de cautare

Rezultatele cautarilor Google de pe terminale mobile s-ar putea schimba si, pe langa aflarea raspunsurilor, ai putea sa si poti achizitiona produse direct din motorul de cautare, conform unui raport al The Wall Street Journal .

Crenguta Rosu, DC Communication: Ne luptam pentru un loc in zona de integrare strategica

DC Communication, una dintre principalele agentii de relatii publice de pe piata, mizeaza pe dezvoltare prin integrare strategica, a declarat pentru Wall-Street. ro, Crenguta Rosu, managing partner si cofondator al companiei.

Cartea zilei: The 12 Principles of Manufacturing Excellence

Cartea zilei, la Wall-Street 360, propusa Paul Copil, manager in cadrul Fashion Days, este The 12 Principles of Manufacturing Excellence, scrisa de Larry E. Fast.

Wall Street a inchis indecis dupa o sesiune slaba, totusi indicele SP 500 atinge un nou maxim istoric

Dupa publicarea cifrelor slabe privind economia SUA, Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis, dar care a permis, totusi, indicelui SP 500 sa atinga cel mai mare nivel din istorie, in timp ce indicele Dow Jones a crescut cu 0,11%.

Wall Street a deschis in scadere

Indicii bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Sorin Frunzaverde interceptat de procurori cand dadea ordine sa se voteze cu Iohannis

Sorin Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea subalternilor sa-i convinga pe edilii din judet sa il voteze pe Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, precizandu-le ca sunt in relatii bune cu orice.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )