Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sos. Kiseleff din Bucuresti inchisa din nou, in weekend, pentru activitati sportive

România Liberă România Liberă,
Sos. Kiseleff din Bucuresti inchisa din nou, in weekend, pentru activitati sportive

Traficul rutier va fi restrictionat incepand de vineri, de la ora 22,00, pana duminica la ora 14,00 pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei, pentru desfasurarea unei activitati sportive. continuă pe România Liberă

Chiar si el! Un avocat din Bucuresti, pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de Ion Predonu, avocat in Baroul Bucuresti, acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Uber ofera curse mai ieftine catre mai multe puncte de atractie din Bucuresti pe timp de weekend

Daca esti client Uber, vestea buna e ca acum poti ajunge mai ieftin in diverse locuri din Bucuresti, prin Uber Weekend Destinations. Destinatiile de weekend recomandate pana acum de Uber sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms si Orhideea Health Spa. Lista va fi actualizata pe toata durata campaniei [].

Echipele antitero, la Ambasada Tunisiei din Bucuresti, din cauza unui colet suspect

Un colet suspect a fost observat miercuri de un jandarm din dispozitivul de paza al Ambasadei Tunisiei din Bucuresti, care a solicitat sprijin pentru control pirotehnic din partea Serviciului Roman de Informatii.

Cate minute faci daca mergi pe jos intre statiile de metrou din Bucuresti

Harta de mai jos prezinta distanta in minute dintre statiile de metrou din Bucuresti, in cazul in care alegi sa mergi pe jos. Astfel, cea mai lunga distanta pare sa fie intre statia.

O judecatorie din Bucuresti ingheata CHF la cursul istoric, plus 20%

Judecatoria sectorului 4 din Bucuresti a decis, marti, intr-un dosar de credit incheiat cu Piraeus Bank, sa inghete francul elvetian la cursul istoric, plus 20%.

Moment socant intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei. Ce a urmat

Un moment socant s-a petrecut intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei, in plina slujba, i-au ridicat trupul si l-au dus la necropsie. Scena a avut loc sub privirile.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Dezvaluirile unui medic din Bucuresti: Manusi chirurgicale si comprese, resterilizate si refolosite

Manusi de unica folosinta spalate, comprese refolosite sau fire pentru cusut resterilizate. Se intampla in Spitalul Clinic Judetean Ilfov, iar dezvalurile sunt facute de un medic care vrea.

O masina a ars ca o torta in zona Doamna Ghica din Bucuresti

O masina a luat foc vineri la intersectia str. Doamna Ghica cu str. Sinaia din Capitala, dar soferul a reusit sa iasa din autovehicul si a anuntat pompierii. Potrivit Biroului de presa al Brigazii.

O masina a luat foc in zona Doamna Ghica din Bucuresti

O masina a luat foc vineri la intersectia str. Doamna Ghica cu str. Sinaia din Capitala, dar soferul a reusit sa iasa din autovehicul si a anuntat pompierii, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )