Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sothebys scoate la licitatie cel mai mare briliant din lume

Antena3 Antena3,
 Sothebys scoate la licitatie cel mai mare briliant din lume

Briliantul pretinde la un record mondial absolut Casa Sothebys spera sa obtina in jur de 35 de milioane de dolari la licitatia care va fi organizata la Hong Kong in 7 octombrie anul curent. Casa de licitatii. continuă pe Antena3

Stoian, cedat la cel mai vechi club din Italia

Atacantul Adrian Stoian a fost transferat de Chievo Verona la echipa Genoa 1893, cel mai vechi club din Italia. Jucatorul a declarat pe un site de socializare ca este mandru de alegerea facuta.

Un baietel de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume (VIDEO)

Un copil chinez in varsta de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume. Baiatul, pe nume He Yide, a zburat cu un aeroplan timp de 35 de minute, deasupra Rezervatiei Naturale din Beijing. Tatal copilului a.

Real Madrid sfideaza criza cu cel mai costisitor transfer din istorie

Gareth Bale a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, Real Madrid sfidand, din nou, criza economica mondiala.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto.

Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata

Cei mai mari 10 operatori de cinematograde din Romania au avut venituri de 32 milioane de euro anul trecut, inseamnand astfel 98,5% din intreaga piata, conform datelor Centrului National al Cinematografiei CNC), centralizate de Wall-Street. ro.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Sharp si-a deschis reprezentanta in Romania. Cel mai scump produs din gama este un televizor de 60.000 lei

Grupul japonez de electronice Sharp si-a deschis birou de reprezentare in tara noastra, activitatile fiind pana acum controlate de o entitate de la Viena. Compania are acum 2% din piata televizoarelor si vrea sa ajunga la 5%, preturile TV-urilor marcii fiind cuprinse intre circa 700 lei si 60. 000 lei pentru un model urias cu ecran de 90 de inch). Sharp are afaceri anuale de 20 miliarde euro si 59. 000 de angajati.

Miscarea neasteptata care lasa SUA fara replica. Ce s-a intamplat azi noapte in cel mai fierbinte loc din lume

Ministrii arabi ai afacerilor externe au cerut duminica seara ONU si comunitatii internationale sa isi asume responsabilitatile in dosarul sirian, in timp ce mai multe tari au in vedere lovituri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )