Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sotia lui Costica Stefanescu: Nu s-a sinucis, a fost un accident.

România Liberă România Liberă,
Sotia lui Costica Stefanescu: Nu s-a sinucis, a fost un accident.

Sotia fostului capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu care a decedat, marti, la Spitalul Militar din Capitala, sustine ca acesta nu s-ar fi sinucis, potrivit B1TV. Ea a declarat ca Stefanescu se afla sub influenta unor sedative foarte puternice, iar in momentul in care a dorit sa deschida geamul s-a dezechilibrat si a cazut. Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis Atat sotia sa, cat si prietenii fostului fotbalist sunt de parere ca moartea sa . continuă pe România Liberă

Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii: Era ametit si a cazut din cauza sedativelor

Sotia lui Costica Stefanescu spune ca fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima NU s-a sinucis. Maria Stefanescu sustine ca acesta era sedat si a picat de la geam pentru ca si-a pierdut echilibrul. Mai mult,.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis marti seara. Elsuferea de cancer si s-a aruncat de la etajul cinci al unei rezerve din Spitalul.

Costica Stefanescu s-a sinucis

Fosta mare glorie a Universitatii Craiova, Costica Stefanescu foto stanga), s-a sinucis, marti dupa-amiaza, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar unde era internat de o luna de zile.

Costica Stefanescu s-a sinucis. Fostul fotbalist suferea de o boala incurabila

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis marti seara. Elsuferea de cancer pulmonar si s-a aruncat de la etajul cinci al unei rezerve din.

TRAGEDIE. Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.

Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii. Ce s-a intamplat de fapt cu fostul mare international roman

Costica Stefanescu s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul 6 al Spitalului Militar. Asa a sunat stirea care a cutremurat Romania marti seara.

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis: Acesta era internat in spital, suferind de cancer

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu si-a pus capat zilelor, marti dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul Spitalului Militar in care era internat, potrivit unor surse. Apelul la numarul unic.

Sorin Cartu despre sinuciderea lui Costica Stefanescu: Sunt bulversat, nu ma asteptam la ...

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cartu, a declarat, marti, ca este bulversat de faptul ca fostul capitan al formatiei oltene, Costica Stefanescu, s-a sinucis, informeaza Mediafax. Nu ma asteptam sa se sinucida. Va dati seama ca era disperat cu viata pe care o ducea. Stiam ca are probleme grave cu cancerul la plamani. Probabil ca a fost dureros si nu a mai putut. Sunt bulversat, nu ma asteptam la un astfel de un deznodamant pentru ca era un om puternic. Nu am mai vorbit .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )