Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia unuia dintre cei mai bogati tigani din Romania lanseaza un atac fara precedent la adresa primarului Timisoarei: Si pentru el e o rusine

Adevărul Adevărul,
Sotia unuia dintre cei mai bogati tigani din Romania lanseaza un atac fara precedent la adresa primarului Timisoarei: Si pentru el e o rusine

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din Timisoara, casa Muhle, care a apartinut fostului florar imperial, se degradeaza pe zi ce trece. in timp ce Primaria se judeca pentru a-i obliga pe proprietari, membri ai clanului Carpaci, sa readuca cladirea la starea initiala, romii il acuza pe primar, spunand ca imobilul se degradeaza tocmai din cauza lui, pentru ca le-a sistat lucrarile si nu mai pot sa lucreze la casa cu care ne falim. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul.

Paradisul din Hawaii, dominat de zeita focului. Imagini spectaculoase cu puterea unuia dintre cei mai activi vulcani ai lumii

Fotograful Lance Page a surprins, intr-o filmare exceptionala puterea vulcanului Kilauea, cel mai activ din Hawaii. Nu am gasit nicaieri in lume un loc care sa ceara atat de mult respect si constientizare a.

Cat au pierdut cei mai bogati oameni din Rusia de pe urma crizei din Ucraina

Cei mai bogati 200 de oameni din Rusia au pierdut 73 miliarde de dolari in 2014, din cauza crizei din Ucraina si scaderii pretului petrolului, potrivit calculelor revistei Forbes. Apropiatii liderului de la Kremlin au fost cei mai afectati.

Unde ii puteti admira lucrarile lui Matei Serban, unul dintre cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Motiv de bucurie pentru bucurestenii iubitori de arta! In perioada 18 aprilie - 30 aprilie 2015, galeria de arta ArtXpert Bucuresti prezinta expozitia Exquisite Works, semnata de pictorul Matei Serban.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

Adel al-Harbi, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, a fost ucis in Siria

Armata siriana a confirmat uciderea lui Adel Radi al-Harbi, unul dintre locotenentii al-Qaeda si lider al gruparii Khorasan. Acesta a fost ucis in luptele din apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei.

Blestemul celor mai bogati romani: Sintagma banii nu aduc fericirea, ilustrata cu povestile oamenilor de afaceri aflati in topul milionarilor in euro

Sintagma banii nu aduc fericirea poate fi ilustrata cu povestile celor mai bogati romani din ultimii ani, scrie Forbes Ion Niculae cel mai bogat roman a fost prins de procurorii anticoruptie cu.

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

VIDEO Bataie in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. A fost bataie intre doi frati pe motiv ca sotia unuia dintre ei era romanca

Scandal cu jandarmi in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. O bataie intre doi frati a fost surprinsa de catre camerele de supraveghere instalate in UPU.

Averea celor mai bogati 200 de rusi a scazut cu 73 miliarde dolari / Vladimir Potanin devine cel mai bogat om din Rusia

Averea acumulata a celor mai bogati 200 de rusi, exprimata in dolari, scazut cu 15% anul trecut, potrivit clasamentului anual al editiei Forbes in limba rusa, care il plaseaza pe miliardarul Vladimir Potanin in fruntea clasamentului, pentru prima oara, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )