Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sotul Alinei Bica, audiat la DNA

Sotul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, este audiat in acest moment la DNA, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA. Acesta ar urma sa dea declaratii in urma denuntului afaceristului Ovidiu Tender

Sotul Alinei Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Sotul fostei sefe DIICOT Alina Bica este audiat, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost chemat pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute, informeaza B1 Tv.

UPDATE. Ion Ariton si sotul Alinei Bica, la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul Gala Bute

UPDATE: Sotul Alinei Bica a ajuns in urma cu putin timp la sediul DNA, pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de acesta mai este si fostul ministru Ion Ariton. ---Ion Ariton a ajuns la sediul DNA,.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Sotul fostei sefe DIICOT Alina Bica este audiat, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost chemat pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de el, mai raspun.

Sotul Alinei Bica, Dorin Bica, a fost audiat la DNA in dosarul disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP

Sotul fostului sef al DIICOT Alina Bica a fost, marti, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, numele lui fiind mentionat si in denuntul facut de Ovidiu Tender.

Dorin Cocos, adus la DNA in dosarul Alinei Bica

Dorin Cocos a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. in acelasi dosar a fost adus si sotul Alinei Bica. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )