Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sotul Alinei Bica, cercetat de DIICOT sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sotul Alinei Bica, cercetat de DIICOT sub control judiciar

ACTUALIZARE 14:00 Mircea Octavian Bica, sotul fostei sefe a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, audiat azi de procurorii DIICOT Brasov, a fost pus sub control judiciar, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sotul Alinei Bica, sub control judiciar, dupa ce ar fi spalat peste 80.000 de lei. Denuntul in dosarul evazionistilor, facut de Ovidiu Tender

Sotul Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, iar patru membri ai gruparii de evazionisti au fost retinuti. Dosarul sotului fostei sefe DIICOT este dosar disjuns din dosarul Alinei Bica la DNA, in care Dorin Bica a fost audiat in februarie 2015, spun surse judiciare.

Sotul Alinei Bica, sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala. DIICOT Brasov: Activitatea infractionala a inceput in decembrie 2010

00 - Sotul Alinei Bica a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, pentru 60 de zile, cu interdictia de a parasi tara, iar alte patru persoane, intre care si liderul gruparii, Dan Vasile, au.

Pocurorul sef DIICOT Brasov: Sotul Alinei Bica, suspectat de 2 infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 88.000 lei

Pocurorul sef DIICOT Brasov Catalin Borcoman a declarat miercuri ca Mircea Octavian Bica, sotul Alinei Bica, este suspectat ca a comis prin intermediul societatii sale doua infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 88. 000 lei si o tentativa la infractiunea de evaziune fiscala.

Sotul Alinei Bica, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala, dupa un denunt al lui Ovidiu Tender. Cum actiona gruparea de evazionisti

Sotul Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, este audiat, la aceasta ora, la DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Specialistii consultati de Romania libera sustin ca Dorin Bica va fi retinut. Dosarul sotului fostei sefe DIICOT este dosar disjuns din dosarul Alinei Bica la DNA, in care Dorin Bica a fost audiat in februarie 2015, spun surse judiciare.

Sotul Alinei Bica, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala. Denuntul, formulat de Tender

Pocurorii DIICOT Brasov efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la mai multe societati comerciale din Brasov si Fagaras, printre care una este detinuta de sotul Alinei Bica, in urma unui denunt facut la DNA de Ovidiu Tender.

Kiss Alexandru, cercetat sub control judiciar

Magistratii Tribunalului Bihor au hotarat, azi, ca vicepresedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, lider al organizatiei judetene a UDMR, sa fie cercetat sub control judiciar, respingand cererea de arest preventiv depusa de procurorii DNA, potrivit surselor din presa.

Kiss Alexandru, sub control judiciar; Tribunalul a respins solicitarea DNA de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bihor au hotarat, miercuri, ca vicepresedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, lider al organizatiei judetene a UDMR, sa fie cercetat sub control judiciar, respingand cererea de arest preventiv depusa de procurorii DNA, anunta Agerpres.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, sub control judiciar: Decizia instantei nu este definitiva

Kiss Alexandru, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, lider al organizatiei judetene a UDMR, a fost pus miercuri, sub control judiciar de catre magistrati, care au respins solicitarea DNA de arestare.

Bistrita: Patru persoane, sub control judiciar pentru operatiuni ilegale cu tutun

Patru persoane au fost puse sub control judiciar, dupa ce politistii din Bistrita-Nasaud au ridicat, in urma unor perchezitii domicilare, peste 2,2 tone de tutun brut, patru instalatii manuale de prelucrat tutun, peste 17. 500 de filtre de tigari.

Cate persoane au fost puse sub control judiciar, in ultima saptamana

Aproape 140 de persoane au fost puse sub control judiciar si 58 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, iar pentru alte 23 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri, informeaza Politia Romana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )