Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sotul unei angajate de la Spitalul de Arsi din Capitala: Personalul poate fi infectat, cu toate acestea nimeni nu a fost testat

Antena3 Antena3,
Sotul unei angajate de la Spitalul de Arsi din Capitala: Personalul poate fi infectat, cu toate acestea nimeni nu a fost testat

Medicii rup tacerea si vorbesc despre situatia din spitale. continuă pe Antena3

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Pacient de la Suceava, transferat la Spitalul de Arsi din Capitala testat pozitiv. 28 de cadre medicale in izolare la domiciliu

Nu mai putin de 28 de cadre medicale de la Spitalul de Arsi din Capitala sunt in izolare la domiciliu dupa ce un pacient de la Spitalul Judetean Suceava, transferat vinerea trecuta la spitalul din Bucuresti, a fost testat pzitiv cu noul coronavirus.

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia din Capitala, in carantina, dupa ce un pacient a fost diagnosticat cu COVID-19

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic dePsihiatrieProf. Dr. Al. Obregia au fost plasate in carantina, dupa ce unpacienta fost diagnosticat cu coronavirus. Barbatula fost.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Vlad Voiculescu critica numirea lui Catalin Carstoiu ca manager la Spitalul Universitar din Capitala

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a criticat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta online, in termeni duri decizia autoritatilor de numire a medicului Catalin Carstoiu in functia de manager al Spitalului Universitar.

AUDIO Mesajul disperat al unei angajate de la Spitalul Judetean Suceava, unde 27 de cadre medicale au COVID-19: Am primit cate o masca simpla pentru 12 ore

O angajata de la Spitalul Judetean Suceava rupe tacerea si spune ca personalul medical nu are echipamente de protectie si, din acest motiv, zeci de cadre medicale s-au infectat. Luni 23 martie, toti angajatii au fost chemati la serviciu.

Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Cadrele medicale, in izolare la domiciliu

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti ca, un pacient in varsta de 43 de ani transferat in noaptea dintre 20 si 21 martie 2020 de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, a fost depistat pozitiv la COVID 19.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un .

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )