Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sotul unei prezentatoare TV a fost batut cu bestialitate in propria firma. Barbatul se afla in coma

Adevărul Adevărul,
Sotul unei prezentatoare TV a fost batut cu bestialitate in propria firma. Barbatul se afla in coma

Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tunning auto, a fost gasit in stare critica, in aceasta seara, la serviciu, unde ar fi fost batut cu bate de baseball. continuă pe Adevărul

Sotul unei prezentatoare TV a fost batut cu bestialitate in propria firma. Starea lui este grava

Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tunning auto, a fost gasit in stare critica, in aceasta seara, la serviciu, unde ar fi fost batut cu bate de baseball.

Sotul unei prezentatoare TV a fost batut cu bestialitate in propria firma. Starea lui este foarte grava, barbatul fiind in coma

Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tunning auto, a fost gasit in stare critica, joi seara, la serviciu, unde ar fi fost batut cu bate de baseball.

Cumnatul premierului ar fi fost batut si jefuit in arest: Iulian Hertanu ar fi fost transportat la Spitalul Judetean Ploiesti pentru ingrijiri medicale

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ar fi fost batut si jefuit in arestul de la Campina de un interlop din comuna prahoveana Floresti, potrivit unor surse din interiorul IPJ Prahova, citate de.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi fost batut in arest - presa locala

Observatorul de Prahova relateaza, citand surse din interiorul Inspectoratului Judetean Prahova, ca Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi fost batut si jefuit in urma cu trei zile in arestul de la Campina, de un interlop.

Ploiesti: Un medic de garda a fost batut in spital, de rudele unei paciente (VIDEO)

Scandal la Unitatea de Primiri Urgente din Ploiesti. Un medic a fost agresat de rudele unui pacient pentru ca a refuzat sa-l trateze pe motiv ca nu avea asigurare de sanatate. in urma lovitorilor, doctorul s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )