Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sova: Cerem FMI o derogare privind concedierea a 2.500 de angajati de la CFR Marfa

România Liberă România Liberă,
Sova: Cerem FMI o derogare privind concedierea a 2.500 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa, in conditiile in care sunt solutii pentru salvarea a 1. 100 de locuri de munca. continuă pe România Liberă

Dan Sova: Cerem FMI o derogare pentru a salva locurile de munca a 1.100 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa, in conditiile in care, spune el, sunt solutii pentru salvarea a 1. 100 de locuri de munca. Dan Sova a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca reducerea numarului de angajati care trebuie concediati de la CFR Marfa este posibila dupa ce incasarile si cifra de afaceri a companiei au crescut.

Dan Sova: Cerem FMI o derogare privind concedierea a 2.500 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa. Acesta spune ca exista sol.

CFR Marfa obtine inca un parteneriat important: contractul cu ArcelorMittal Galati. Ministrul Dan Sova vrea sa ceara de la FMI o derogare privind concedierile

Transportatorul national CFR Marfa a anuntat, vineri, incheierea unui nou parteneriat, cel cu ArcelorMittal fostul combinat Sidex) Galati, pe o perioada de doi ani. in asemenea conditii, concedierea a 2. 500 de salariati ai CFR Marfa devine discutabila, iar ministrul Dan Sova promite ca va cere o derogare de la FMI pentru a nu mai declansa disponibilizarile programate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )