Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sova: Chinezii vor incepe lucrarile la centrala de la Rovinari cel tarziu anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sova: Chinezii vor incepe lucrarile la centrala de la Rovinari cel tarziu anul viitor

Chinezii vor incepe lucrarile la centrala termoelectrica de la Rovinari din cadrul Complexului Energetic Oltenia cel tarziu anul viitor, iar executia va dura cinci ani, a declarat Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, pentru Radio China International. continuă pe Ziarul Bursa

Eldorado Gold va incepe lucrarile de explorare la perimetrele Brad, Deva si Muncel

Eldorado Gold va incepe lucrarile de explorare la perimetrele aurifere Brad, Deva si Muncel, judetul Hunedoara, in prima parte a trimestrului al patrulea, a anuntat joi compania canadiana, potrivit Mediafax. Compania a precizat ca a finalizat forarile de la exploatarea Certej, judetul Hunedoara, iar rezultatele vor fi folosite la actualizarea datelor referitoare la geologia depozitelor.

Eldorado Gold va incepe lucrarile de explorare la Brad, Deva si Muncel

Eldorado Gold va incepe lucrarile de explorare la perimetrele aurifere Brad, Deva si Muncel, judetul Hunedoara, in prima parte a trimestrului al patrulea, a anuntat, ieri, compania canadiana, printr-un comunicat de presa.

Noua statii de vaporetto pe canalul Bega. Pot incepe lucrarile de amenajare

De la Uzina de apa pana la podul Modos vor exista noua statii de vaporetto, pentru ca se va intoduce transportul public naval.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )