Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sova: Mare parte din cei 6,5 kilometri restanti din autostrada Bucuresti - Ploiesti, gata in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sova: Mare parte din cei 6,5 kilometri restanti din autostrada Bucuresti - Ploiesti, gata in 2014

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a afirmat ca mare parte din cei 6,5 kilometri restanti din autostrada Bucuresti-Ploiesti vor fi finalizati in acest an, dar a precizat ca firma constructoare cere CNADNR 90 de milioane de euro pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Sova: Constructorul celor 6,5 km restanti ai autostrazii Bucuresti-Ploiesti a cerut in instanta 90 de milioane de euro

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, sustinuta in municipiul Medias judetul Sibiu), ca spera ca pana la finalul anului sa fie gata o mare parte din cei 6,5 kilometri din autostrada Bucuresti - Ploiesti, care ar trebui sa faca conexiunea intre Capitala si centura, lucrare pentru care exista si un proces in care constructorul cere Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania 90 de milioane de euro, transmite Agerpres.

Cu sau fara euro? De ce Danemarca, Suedia, Cehia nu vor sa auda de euro, iar alte tari folosesc moneda UE desi nu fac parte din Uniune

Ca multe din uniunile monetare infiintate de-a lungul vremii, si actuala Eurozona se confrunta cu situatii care pot parea paradoxale. Tari ca Danemarca, Cehia, Suedia, Polonia dar nu sunt singurele) nu vor sa adopte in ruptul capului moneda euro, in vreme ce Andorra, Monaco, Kosovo, Colectivitatea Insulelor Wallis si Futuna sau Polinezia franceza utilizeaza moneda euro desi nu fac parte din UE. In acest peisaj, Romania isi asuma timid adoptarea euro in 2019, guvernatorul BNR spunand ca data nu e inafara unei anumite realitati.

Adio, draga plimbare in voie! in cel mai mare parc din Buzau au aparut SEMAFOARE

De cateva zile, pe aleile celui mai mare parc din Buzau au aparut mai multe semafoare perfect functionale. Autoritatile spun ca acestea au fost montate pentru a-i invata pe micutii biciclisti sa se.

Patru din cei sase administratori ai Tarom au fost schimbati

Adunarea Generala a Actionarilor Tarom, companie aeriana detinuta de stat, prin Ministerul Transporturilor, a decis schimbarea a patru din cei sase membri ai Consiliului de Administratie, sustin sursele de presa.

Sase din cei opt condamnati in Dosarul Transferurilor cer anularea pedepselor

Greii fotbalului mai fac o incercare pentru a fi eliberati. Sase din cei opt condamnati in Dosarul Transferurilor au cerut din nou anularea pedepselor. Singurii care nu au depus astfel de cereri sunt Jean.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

7 mai: Scufundarea celui mare vas din lume. Steaua, campioana Europei. Extragem titei din Marea Neagra. Epistola respectuoasa catre femeile noastre.

Scufundarea celui mare vas din lume. Steaua, campioana Europei. Extragem titei din Marea Neagra. Epistola respectuoasa catre femeile noastre.

Constructorul celor 6,5 km restanti ai autostrazii Bucuresti-Ploiesti a cerut in instanta 90 MIL. euro

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca spera ca pana la finalul anului sa fie gata o mare parte din cei 6,5 kilometri din autostrada Bucuresti - Ploiesti, care ar trebui sa faca conexiunea intre Capitala si centura, lucrare pentru care.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )