Libnet.ro
UNICEF

15:30

Spania: 14 persoane, arestate pentru TERORISM

România Liberă România Liberă,
Spania: 14 persoane, arestate pentru TERORISM

Autoritatile din Spania si Maroc au arestat, marti, 14 persoane care sunt suspectate de recrutarea de luptatori pentru gruparea jihadista Statul Islamic, a anuntat Ministerul de Interne spaniol, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Rusia: Cineastul ucrainean Oleg Sentsov, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru terorism

Cineastul ucrainean Oleg Sentsov, un opozant al anexarii Crimeei de catre Rusia, a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare, pentru terorism, de catre un tribunal din Rostov-pe-Don, sudul Rusiei, informeaza AFP.

Operatiune antiterorista comuna a Spaniei si Marocului pentru destructurarea unei retele de recrutare a unor combatanti pentru Statul Islamic: 14 persoane au fost arestate

14 persoane au fost arestate marti in cadrul unei operatiuni antiteroriste care a fost efectuata in comun de catre Spania si Maroc, si a avut ca scop destructurarea unei retele de recrutare a unor combatanti.

Peste 15.000 de persoane, arestate in China pentru ca au pus in pericol securitatea Internetului

China este una dintre cele mai ostile tari cand vine vorba de libertatea de exprimare, iar regulile stricte privind Internetul sunt faimoase in intreaga lume. Acele reguli tocmai au devenit si mai ostile fata de cetateni. Cel putin asta putem presupune citind cel mai nou anunt al guvernului. Aparent, 15. 000 de persoane au fost puse [] Peste 15. 000 de persoane, arestate in China pentru ca au pus in pericol securitatea Internetului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Autoritatile spaniole si marocane au arestat 14 persoane suspectate de recrutarea de luptatori SI

Autoritatile din Spania si Maroc au arestat azi 14 persoane suspectate de recrutarea de luptatori pentru gruparea jihadista Statul Islamic SI), a anuntat Ministerul de Interne spaniol, citat de agentiile internationale de presa.

Regizorul ucrainean Oleg Sentov, condamnat in Rusia la 20 de ani de inchisoare pentru terorism: La anuntarea verdictului, acesta a inceput sa cante imnul national al Ucrainei

Regizorul ucrainean Oleg Sentov, in varsta de 39 de ani, care s-a opus anexarii Crimeii la teritoriul rus, a fost condamnat marti pentru terorism la 20 de ani de inchisoare de un tribunal din Rostov-pe-Don,.

Rusia: Regizorul ucrainean Oleg Sentsov, opozant al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru terorism

Regizorul ucrainean Oleg Sentsov a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare pentru terorism, in regim sever de detentie, de un tribunal din Rostov-pe-Don, un oras din sudul Rusiei, informeaza BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )