Libnet.ro
UNICEF

07:45

Spectacol caritabil de succes pentru eleva de 15 ani din Slatina grav bolnava

Adevărul Adevărul,
Spectacol caritabil de succes pentru eleva de 15 ani din Slatina grav bolnava

Sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina a fost plina, miercuri seara, cu prilejul spectacolului umanitar organizat pentru ajutorarea unei eleve de la Colegiul National Nicolae Titulescu din municipiu, grav bolnava. Au fost alaturi de eleva mentionata prieteni si colegi de clasa, dar si de la alte unitati scolare din oras din chiar din judet. Banii stransi de pe urma biletelor vandute au ajuns la familia fetei. continuă pe Adevărul

Sotia primarului Brailei, jefuita de o cersetoare de 15 ani

Gabriella Caldararu, in varsta de 15 ani, cersetoare de etnie roma, a intrat in biroul directoarei Liceului Anghel Saligny, Petruta Simionescu, nimeni alta decat sotia primarului Brailei, Aurel Simionescu, si a furat un Iphone2. Hoata obisnuia sa cerseasca in zona centrala a orasului, insa atunci cand nu primea nimic de pomana se apuca de furat.

CE aproba investitii de 57 mil. euro pentru proiectul RO-NET din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care nu exista retele de comunicatii.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, conform meteorologilor, ceata va afecta judetele Valcea, Gorj, Dolj,.

Spectacol umanitar pentru o eleva grav bolnava din Slatina

Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina va gazdui, in aceasta seara, un spectacol umanitar organizat de profesori si elevi din municipiu pentru ajutorarea unei eleve grav bolnave de la Colegiul National Nicolae Titulescu. La spectacol vor lua parte elevi de la liceul mentionat, dar nu numai. Organizatorii mizeaza pe atragerea unui numar cat mai mare de spectatori, ce vor contribui la strangerea de bani necesari elevei mentionate.

Dupa 15 ani de negocieri, Orchestra Filarmonicii din Berlin vine pentru prima oara in Romania

Aproximativ 2. 500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului George Enescu, cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic.

Continental spune ca a facut progrese importante ca parte a programului de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a facut progrese importante pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 000 de angajati la fabrica din Timisoara unde productia de anvelope va fi de 15 milioane anul acesta.

VIDEO Dupa 10 ani, DIN NOU IMPREUNA! Fat Joe si Jennifer Lopez lanseaza Stressin VEZI aici cum arata clipul!

Dupa 10 ani de la ultima colaborare pentru piesa Hold You Down, Fat Joe si Jennifer Lopez isi re)unesc fortele.

O fetita de 3 ani din India a fost agresata sexual de un angajat al scolii unde aceasta invata

Politia indiana investigheaza un presupus viol asupra unei fetite de trei ani, care ar fi avut loc la scoala unde aceasta invata, in orasul Bangalore. Fetita s-a plans de dureri marti, dupa ce s-a s-a.

VIDEO Firmele care au castigat licitatia pentru modernizarea liniei de tramvai din Ploiesti fac economii: In loc sa duca deseurile la groapa de gunoi, le arunca pe camp

Firmele care au castigat licitatia organizata de Primaria Ploiesti pentru modernizarea liniei de tramvai au recurs la o solutie tipic romaneasca pentru a incasa cateva sute de mii de euro in plus din fondurile alocate de UE pentru aceasta investitie, scrie ziarul local Observatorul Prahovean.

Traian Basescu cere reexaminarea legii pentru completarea unui articol din legea privind constituirea si functionarea parcurilor industriale

Presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii pentru pentru completarea Art. 20 alin. 1) din Legea nr. 186/2013 privind constituirea si functionarea parcurilor industriale, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele motiveaza aceasta cerere prin faptul ca scutirea de la plata impozitului pe cladiri, care face obiectul acestei legi, ar duce la diminuarea veniturilor bugetare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )