Libnet.ro
UNICEF

00:08

Spectacol de lumina in centrul Bucurestiului: Festivalul Spotlight a scos din casa sute de oameni(VIDEO)

B1 B1,
Spectacol de lumina in centrul Bucurestiului: Festivalul Spotlight a scos din casa sute de oameni(VIDEO)

Spectacol de lumina in centrul Capitalei. A inceput 'Festivalul International al Luminii - Spotlight', astfel ca Bucurestiul a devenit un punct de atractie pentru turisti si. continuă pe B1

VIDEO + FOTO. Feerie de lumini, muzica si dans pe Calea Victoriei. Festivalul Spotlight a scos din casa sute de bucuresteni, in ciuda temperaturilor scazute

O noua editie a festivalului Spotlight a debutat, joi seara, in Bucuresti, animand atmosfera din Capitala. Sute de oameni au venit sa se bucure de spectacolul de lumini, dans, muzica si numerele de circ, toate sustinute pe Calea Victoriei.

Trafic rutier restrictionat in centrul Capitalei, pentru crosul Color Run si Festivalul Spotlight 2017

Circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Bucurestiului, sambata, pentru desfasurarea crosului Color Run si pentru Festivalul International al Luminii Spotlight 2017, anunta Brigada Rutiere a Capitalei.

Trafic rutier restrictionat in centrul Capitalei, pentru crosul Color Run si Festivalul Spotlight 2017

Circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Bucurestiului, sambata, pentru desfasurarea crosului Color Run si pentru Festivalul International al Luminii Spotlight 2017, anunta Brigada Rutiere a Capitalei, potrivit news. ro.

Restrictii de circulatie in Capitala pentru Festivalul Spotlight si Ziua Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, pentru desfasurarea Festivalului International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.

Faze tari:Bolovan de 1,36 kg, scos din vezica unui indian;Cele mai ciudate, neobisnuite sau amuzante restaurante din lume;Mai multi astronauti NASA au sustinut ca au luat contact cu extraterestrii

Restaurantul OZN de pe Valea Prahovei. Turistii care tranziteaza Romania au, de-acum, un nou punct de atractie: restaurantul in forma de OZN! Un nou. Defilare cu caini costumati pe principalul bulevard din Dallas. Sute de catei din Texas au sarbatorit cum se cuvine Pastele. Stapanii i-au costumat in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )