Libnet.ro
UNICEF

11:00

Spitalul de Arsuri din Capitala, la un pas de inchidere

Adevărul Adevărul,
Spitalul de Arsuri din Capitala, la un pas de inchidere

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal de moarte suspecta in cazul pacientului care a murit pe sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsuri din Capitala, avand o rana deschisa invadata de viermi. Neregulile din spital l-au determinat pe ministrul Sanatatii sa spuna ca a luat in calcul chiar varianta de a inchide complet unitatea sanitara. continuă pe Adevărul

Spitalul de Arsuri din Capitala, la un pas de inchidere. Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, informat sa dirijeze cazurile grave la alte spitale

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal de moarte suspecta in cazul pacientului care a murit pe sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsuri din Capitala, avand o rana deschisa invadata de viermi. Neregulile din spital l-au determinat pe ministrul Sanatatii sa spuna ca a luat in calcul chiar varianta de a inchide complet unitatea sanitara.

O pacienta a murit dupa ce i s-a facut transfuzie cu o grupa gresita de sange la Spitalul de Arsuri din Bucuresti

O femeie in varsta de 68 de ani a murit, in luna iunie, la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, din cauza unei transfuzii gresite de sange. Femeia, care fusese muscata de caini si a ajuns la spital in soc hemoragic, avea nevoie urgenta de transfuzie de sange. Pacienta a primit insa, la transfuzie, sange de la donatori cu alta grupa. O zi mai tarziu, ea a intrat in soc posttransfuzional si nu a mai putut fi salvata, scrie Puterea. ro.

VIDEO: Imagini socante de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti, dupa cazul de malpraxis. Procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta

Pacientii de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti indura conditii mizere.

Ministerul Sanatatii vrea sa mute Spitalul de Arsi din Capitala. Vlad Voiculescu: Pacientii cu arsuri grave au fost redirectionati

Ministerul Sanatatii vrea sa mute Spitalul de Arsi din Capitala, din cauza neregulilor de aici. S-a luat totusi, deocamdata, decizia inchiderii doar a unei sectii, desi autoritatile au luat in ca.

Ancheta la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa ce o femeie a murit in urma unei transfuzii gresite: Pacienta a primit sange de la donatori cu alta grupa

O ancheta interna a fost deschisa la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, dupa ce o femeie a murit in urma unei transfuzii de sanguine gresite,.

VIDEO: Imagini socante de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti, dupa cazul de malpraxis

Pacientii de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti indura conditii mizere.

Malpraxis la Spitalul de Arsuri din Bucuresti. O femeie a murit, dupa o transfuzie de sange gresita. Purtator de cuvant: Medicul responsabil inca mai profeseaza

O femeie de 68 de ani a murit, la Spitalul de Arsuri din Bucuresti, dupa ce grupa de sange i-a fost determinata incorect, astfel ca i s-a administrat o transfuzie cu sange gresita, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu.

Caz de malpraxis la Spitalul de Arsuri din Bucuresti. O femeie a murit, dupa o transfuzie de sange gresita. Ce spune MS

O femeie de 68 de ani a murit, la Spitalul de Arsuri din Bucuresti, dupa ce grupa de sange i-a fost determinata incorect, astfel ca i s-a administrat o transfuzie cu sange gresita, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu.

Dosar penal deschis de Parchetul Tribunalului Bucuresti in cazul pacientului cu viermi in rani de la Spitalul de Arsuri

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul pacientului de la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala care avea o rana invadata de viermi, scrie News. ro.

Imagini socante, dezvaluite de un medic de la Spitalul de Arsi din Capitala: in sectia de ATI exista pacienti ale caror rani sunt mancate de viermi (VIDEO)

Imagini socante intr-un spital din Romania. Un medic a filmat, in sectia de reanimare a spitalului de Arsi, un pacient ale carui rani sunt pur si simplu mancate de viermi. Pe ceafa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )