Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul din Slobozia investeste 13,9 milioane de lei pentru gestionarea crizei COVID-19

Adevărul Adevărul,
Spitalul din Slobozia investeste 13,9 milioane de lei pentru gestionarea crizei COVID-19

Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia va achizitiona echipamente de inalta performanta pentru lupta impotriva COVID-19. Fondurile urmeaza sa fie accesate prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), Axa 9. continuă pe Adevărul

VIDEO Primaria Sectorului 4 a scos la licitatie amenajarea Romania Parc 2018, un proiect estimat la 30 milioane lei

Primaria Sectorului 4 a scos la licitatie lucrarile de executie pentru amenajarea Romania Parc 2018, pe spatiul verde de 2,6 hectare dintre Parcul Lumea Copiilor, Palatul Copiilor si Parcul Tineretului. Mai exact, Primaria vrea sa amenajeze acolo un parc tematic care va oferi o imagine in miniatura a Romaniei, de la forme de relief, vegetatie autohtona, la cladiri, monumente si obiective reprezentative pentru toate judetele tarii noastre. Valoarea lucrarilor este estimata la peste 30 milioane lei, iar proiectul va fi depus pentru obtinerea de fonduri europene prin PNRR green deal).

LA ADUNAREA PENTRU ALEGEREA MEMBRILOR BOARD-ULUI Actionarilor Prebet li se va supune la vot un plan de investitii de 16 milioane lei

Distribuirea unui dividend cu randament de 17% este un alt punct aflat pe ordinea de zi, a adunarii din 29 ianuarie Consiliul de Administratie al Prebet Aiud PREB) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din 29 ianuarie cu solicitarea venita din partea Anodin Assets, ce detine 13,36% din companie, pentru aprobarea unui plan de investitii in valoarea de 16 milioane de lei, a informat ieri producatorul de betoane pentru constructii printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministrul Transporturilor: Companiile din subordine au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei

Companiile de stat din subordinea Ministerului Transporturilor au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei, o parte din ele fiind cauzate de pandemie. Companiile respective au termen pana azi sa trimita ministrului un plan de reforma si de restructurare, a declarat vineri ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Drula, in cadrul primei sale conferinte de presa de la investire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )