Libnet.ro
UNICEF

08:30

Spitalul Judetean Brasov, amendat cu 12.000 lei de Directia de Sanatate Publica

România Liberă România Liberă,
Spitalul Judetean Brasov, amendat cu 12.000 lei de Directia de Sanatate Publica

Directia de Sanatate Publica a amendat spitalul Judetean Brasov cu peste 12. 000 de lei pentru mai multe nereguli, printre care schimbul ilegal de garda de la Spitalul Tractorul, in cazul batranei gasite moarta pe camp informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Spitalul Judetean Brasov, amendat cu peste 12.000 de lei pentru nereguli, cea mai grava privind schimbul de garda de la Tractorul

Spitalul Judetean Brasov a fost amendat de Directia de Sanatate Publica DSP) cu peste 12. 000 de lei pentru mai multe nereguli. Cea mai grava dintre toate se refera la schimbul ilegal de garda de la Spitalul.

Medicii specialisti fug de Spitalul Judetean din Targoviste. Nevoie uriasa de cadre medicale la UPU

Schema de cadre medicale la Sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste este departe de a fi completa. Conducerea unitatii medicale spune ca ar avea nevoie de 47 de medici specialisti, insa, in prezent, lucreaza doar 7. Probleme sunt si la capitolul asistenti.

in sfarsit, Spitalul Judetean Buzau va avea un tomograf nou

O problema veche a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau si-ar putea gasi rezolvarea pana in vara. Pentru ca buzoienii sa nu mai fie pusi pe drumuri pentru o investigatie vitala, Ministerul Sanatatii a avizat favorabil o solicitare ce vizeaza cumpararea unui computer-tomograf nou pentru cea mai mare unitate medicala din judet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )