Libnet.ro
UNICEF

01:05

LA SPITALUL VICTOR BABES DIN TIMISOARA Bolnavii de covid sunt tratati cu un medicament pentru artrita reumatoida

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA SPITALUL VICTOR BABES DIN TIMISOARA Bolnavii de covid sunt tratati cu un medicament pentru artrita reumatoida

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum in tratarea inflamatiilor generale cronice, indeosebi a artritei reumatoide, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

LA SPITALUL VICTOR BABES DIN TIMISOARA Bolnavii de covid, tratati cu un medicament pentru artrita reumatoida

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum in tratarea inflamatiilor generale cronice, indeosebi a artritei reumatoide, scrie News.

Spitalul Victor Babes din Timisoara |Sectia ATI nu are niciun loc pentru persoanele infectate cu Covid-19

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, sustine ca toate locurile de la sectiile de terapie intensiva sunt ocupate. Vom incerca rapid, in saptamana.

EXCLUSIV Un tratament cu anticorpi, asemanator celui primit de Donald Trump, ar urma sa fie folosit de saptamana viitoare si la spitalul Victor Babes din Timisoara

EXCLUSIV Tratamentul pe care presedintele SUA, Donald Trump, l-a primit pentru noul coronavirus si care si-a dovedit in cazul sau eficienta a deschis calea catre o noua strategie folosita de medici pentru.

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a ramas fara Remdesivir Medicul Virgil Musta: Discutam despre o faza necontrolabila a pandemiei in care lucrurile vor scapa de sub control

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a anuntat, marti, ca dozele de Remdesivir, unul dintre antiviralele folosite in tratamentul anti-COVID-19, au fost epuizate la unitatea medicala. Discutam despre o faza controlabila pe care am avut-o pana acum si o faza necontrolabila a pandemiei in care lucrurile vor scapa de sub control si va fi foarte rau pentru comunitate, a spus Musta.

CRISTIAN OANCEA, MANAGERUL SPITALULUI VICTOR BABES: Cei care nu cred sau nu poarta masca sa nu vina la spital daca fac Covid

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a criticat mesajele transmise in spatiul public de persoane publice sau de romanii care iau in deradere masurile de protectie sanitara, in special purtarea mastii, pe motiv ca le incalca drepturile.

CORONAVIRUS |Tratament inovator folosit impotriva Covid-19, la Spitalul Victor Babes Timisoara (VIDEO)

O noua sansa pentru bolnavii de Covid-19 aflati in stare grava. Medicii timisoreni au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum.

VIDEO Tratament inovator folosit impotriva COVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara anunta ca au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum in tratarea inflamatiilor generale cronice, in special a artritei reumatoide. Conform medicilor, avantajul este ca poate fi administrat pe sectie si nu este nevoie ca pacientul sa fie transferat in Terapie Intensiva, cum este in cazul plasmei sau al Remdesivirului.

O noua transa de Remdesivir, medicamentul folosit in tratamentul pacientilor COVID, a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Ministerul Sanatatii a trimis, joi, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara o a doua transa din antiviralul Remdesivir, medicament folosit pentru.

O noua transa de Remdesivir a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara a primit o a doua transa din antiviralul Remdesivir, din alocarea europeana destinata Romaniei. Medicamentul ajunge pentru tratamentul a 10 bolnavi, conform news. ro.

TIMIS: Sectiile ATI nu mai au niciun loc pentru bolnavii COVID, afirma managerul Spitalului Victor Babes

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat, azi, ca sectiile ATI nu mai au niciun loc liber pentru bolnavii COVID, urmand ca in zilele ce vin sa se opereze o noua reorganizare, pentru a ajunge la 100 de paturi de terapie intensiva in oras, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )