Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sportivii si alegerile din SUA: Cristiano Ronaldo ar vota pentru Obama, Jim Courier e fanul lui Romney

Antena3 Antena3,
Sportivii si alegerile din SUA: Cristiano Ronaldo ar vota pentru Obama, Jim Courier e fanul lui Romney

Alegerile prezidentiale din Statele Unite nu mai reprezinta de mult doar un eveniment local, intreaga lumea fiind conectata la cursa pentru Casa Alba. in asteptarea rezultatelor finale, Barack Obama a primit un. continuă pe Antena3

Zece lucruri bizare despre ALEGERILE DIN SUA. De ce un candidat care obtine mai putine voturi la nivel national poate deveni totusi presedinte

O lista cu zece informatii bizare despre alegerile din SUA a fost prezentata astazi de BBC News. Aflati in continuarea articolului de ce scrutinul are loc intotdeauna martea sau de ce un candidat care obtine mai.

Moment istoric pentru americani: Au mai ramas cateva ore pana la aflarea noului presedinte. Vezi cat costa alegerile din SUA

Americanii sunt asteptati la urne, cu ocazia alegerilor prezidentiale cu numarul 57 in America. Primii care au ajuns la vot sunt americanii de pe coasta de est. S-au deschis intre timp si urnele din partea.

Cristian Diaconescu, la RFI, despre alegerile din SUA: Chiar daca s-ar produce schimbarea, avem toate argumentele sa credem in continuitate

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu remarca, intr-un interviu la RFI, ca Europa a lipsit din discursul celor doi candidati la presedintia SUA. Intrebat daca se va schimba politica Washingtonului fata de Romania, in cazul in care va castiga Mitt Romney, fostul ministru de Externe a raspuns: nu fundamental.

Momentul cel mai asteptat de intreaga planeta: America isi alege presedintele. Vezi cat costa alegerile din SUA

Americanii sunt asteptati la urne, cu ocazia alegerilor prezidentiale cu numarul 57 in America. Primii care au ajuns la vot sunt americanii de pe coasta de est. S-au deschis intre timp si urnele din partea.

Politic Show: Politicienii romani despre alegerile din SUA: 'Nu s-a stins flacara lui 'Yes, we can!''; La Opera, la Opera, cine ne descopera? Reportaj Gandul de la discreta lansare a candidatilor ARD: Trebuie sa fim furiosi; Dezvaluirile infioratoar

Blaga: Lansarea candidatilor ARD a costat sub 20. 000 de euro. Vasile Blaga a declarat ca democrat-liberalii si aliatii lor au platit doar costurile legate de. Planul de suspendare a presedintelui marca Voiculescu se lasa cu scandal in USL: Felix sare la gatul lui Iliescu, Tariceanu si Rus, pe care ii acuza ca sunt agentii politici ai lui Traian Basescu. Fondatorul PC, Dan Voiculescu, ii acuza pe liderii USL care nu au fost de acord cu.

Doar un procent ii desparte pe Obama si Romney. Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la alegerile din SUA

A inceput numaratoarea inversa in Statele Unite. Nu ne mai despart nici 24 de ore de startul oficial al alegerilor prezidentiale. Cu o diferenta de doar un procent in sondaje, Barack Obama si Mitt Romney fac un.

Pretul benzinei a explodat pe piata neagra din SUA: Pana la 8 dolari pentru un litru

Criza de combustibili din SUA generata dupa trecerea uraganului Sandy a facut ca preturile cerute pe piata neagra sa explodeze. Se ajunge pana la 25 de dolari pe galon circa 6,6 dolari pe litru, respectiv.

Cristiano Ronaldo: Daca as putea vota in SUA, l-as alege pe Obama

Cristiano Ronaldo a declarat, in cadrul unui interviu, ca presedintele american Barack Obama are toata sustinerea sa, indiferent ca nu poate vota in SUA. Declaratia unuia dintre cei mai buni fotbalisti.

Spectacolul alegerilor din SUA, in direct pe B1 TV: Urmareste editiile speciale si afla primul cine va conduce America in urmatorii 4 ani

B1 TV prezinta, in direct, in noaptea de 6 spre 7 noiembrie, spectacolul alegerilor din SUA, intr-un maraton jurnalistic de 12 ore, la capatul caruia vei afla cine va fi presedintele Americii pentru urmatorii pat.

Suzuki se retrage de pe piata din SUA, din cauza vanzarilor slabe

Producatorul auto japonez Suzuki a anuntat ca se retrage de pe piata din Statele Unite ale Americii SUA) si a aplicat pentru faliment Chapter 11), relateaza sursele de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )