Libnet.ro
UNICEF

00:08

Spre mai bine? Cum stau magazinele online din Romania la capitolul optimizare si usability

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Spre mai bine? Cum stau magazinele online din Romania la capitolul optimizare si usability

Pagina de produs are un grad de optimizare sub 50%, exceptie facand categoria de florarii online, cu un scor de 56,20%. Gradul cel mai scazut de optimizare pe pagina de produs a fost identificat in industria magazinelor online auto, cu o valoare de. continuă pe Wall-Street Ro

Spre mai bine? Cum stau magazinele online din Romania la capitolul optimizare si usability

Pagina de produs are un grad de optimizare sub 50%, exceptie facand categoria de florarii online, cu un scor de 56,20%. Gradul cel mai scazut de optimizare pe pagina de produs a fost identificat in industria magazinelor online auto, cu o valoare de 23,60%, rezulta dintr-un studiu alMarketizator. com, platforma de optimizare a conversiilor online din Romania.

Membrii Parlamentului francez vor face practica in companii pentru a intelege mai bine lumea afacerilor

Mai multi membri ai Parlamentului francez sunt interesati sa faca practica in marile companii active in Franta, precum LOreal, Vinci Construction, Pepsico France, Sanofi si Total, pentru a intelege mai bine.

Franta a decis: parlamentarii fac practica in companii pentru a intelege mai bine lumea afacerilor

Mai multi membri ai Parlamentului francez sunt interesati sa faca practica in marile companii active in Franta, precum L039;Oreal, Vinci Construction, Pepsico France, Sanofi si Total, pentru a intelege mai bine mediul de afaceri, potrivit CNBC.

Windows Phone va ajuta sa vedeti mai bine ce aveti in telefon

Pentru ca multi utilizatori de smartphone isi doresc un manager avansat de fisiere, Windows Phone va veni cu unul. Chiar daca au trecut aproape sapte ani de la primul iPhone, cei de la Apple nici acum nu va ofera posibilitatea explorarii fara restictii a sistemului de fisiere. Google arata mai multa flexibilitate la acest capitol, acceptand pe Google Play aplicatii cu o astfel de functionalitate, insa nativ nu este inclus un manager de fisiere pe Android. Cea mai recenta versiune [].

Cum sa-ti faci o oaza de aer curat la tine acasa. 3 plante care te ajuta sa respiri mai bine, chiar daca locuiesti intr-un oras poluat

Dupa ce a fost diagnosticat cu alergie la aerul din Delhi, orasul indian in care locuia, cercetatorul Kamal Meattle a descoperit, impreuna cu o echipa de oameni de stiinta, combinatia ideala pentru a crea aer curat in propria casa.

Rusia sustine ca nu mai are influenta asupra militantilor prorusi din Ucraina

Rusia a pierdut influenta asupra militantilor prorusi din Ucraina, afirma Kremlinul, subliniind ca organizarea scrutinului prezidential ar fi absurda date fiind violentele actuale, informeaza AFP.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )