Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce spun liderii PSD din tara despre manifestanti: 100.000 de ragalii, putorilor, aurolaci cumparati sau slugi finantate de Soros

Adevărul Adevărul,
Ce spun liderii PSD din tara despre manifestanti: 100.000 de ragalii, putorilor, aurolaci cumparati sau slugi finantate de Soros

Liderului PSD Bacau, un consilier judeten PSD din Constanta si un primar PSD i-au jignit pe protestantii care nu sunt de accord cu modificarilor aduse legislatiei penale. Ei au folosit epitete cum ar fi ragalii, putori, aurolaci sau slugile lui Soros. continuă pe Adevărul

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta, pentru a discuta despre deciziile Guvernului pe Justitie si despre proteste

Liderii PSD se intrunesc astazi, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, in care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale si a proiectului de lege care vizeaza gratierea, masuri ce au generat ample proteste in intreaga tara.

FOTO: PSD-istul Codrin Stefanescu incita la contra-manifestatie. Alegatorii social-democrati propun: Sa rupeti capul mitingistilor din tara. Sa le taiem macaroana acestor securisti

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii intreaba pe sustinatorii partidului, daca si formatiunea ar trebui sa realizeze un miting cu adevarat urias, pentru salvarea Romaniei. intrebarea sa a starnit numeroase reactii din partea internautilor. Printre acestia, multi dintre alegatorii social-democratilor se arata favorabili unor actiuni radicale impotriva persoanelor care protesteaza la nivel national. Sa rupeti capul mitingistilor din tara, il indeamna o femeie.

Sediul PSD din Bistrita, VANDALIZAT! Azi-noapte protestatarii au scris CIUMA ROSIE pe perete (FOTO)

Aseara, peste 3000 de bistriteni au participat la protest, in semn de solidaritate cu romanii din marile orase din tara. Romanii si-au manifestat nemultumirile legate de ordonanta in.

Atentionari in privinta unei decizii care ar putea submina lupta anticoruptie din tara/ Ce scrie AFP despre protestele spontane din aceasta noapte

AFP avertizeaza ca aceasta decizie ar putea submina lupta anticoruptie din tara. Masura Executivului a scos in strada mii de oameni, marti seara.

Modelul Iliescu, plagiat de urmasii sai. Liderii PSD se gandesc la contramanifestatii

Social democratii evoca posibilitatea unor contramanifestatii dupa ce modificarea Codului Penal a provocat proteste de strada. Modelul este comportamentul din anii 90 ai presedintelui de onoare al formatiunii, Ion Iliescu.

Dragnea CONTRAATACA: A fost anuntata RIPOSTA PSD la protestele din tara (VIDEO)

Presedintele Liviu Dragnea a declarat, joi, la prima conferinta de presa de dupa adoptarea OUG pentru modificarea Codului Penal si al Codului de Procedura Penala, ca PSD nu va chema oamenii in strada,.

Presa internationala scrie despre cele mai mari proteste antiguvernamentale din tara noastra

ACTUALIZARE 08:48 Trupa Voltaj a facut o melodie despre situatia actuala a tarii noastre. Aceasta a fost publicata pe pagina de Facebook a trupei. ----- Mai multe publicatii internationale au scris miercuri noaptea despre cele mai ample proteste antiguvernamentale organizate dupa caderea comunismului in Romania.

Dragnea s-a sucit. Ce spunea seful PSD anul trecut despre modificarea Codurilor penale prin ordonante de urgenta (VIDEO)

Guvernul PSD - ALDE a modificat Codurile penale prin ordonanta de urgenta, marti seara, fara ca macar sa astepte avizul Consiliului Superior al Magistraturii. Cu cateva ore inainte,.

Surse: Codrin Stefanescu le-ar fi cerut liderilor PSD din Valcea sa caute 100 de tineri sportivi care sa vina la Bucuresti la o contramanifestatie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ar incerca sa organizeze o contramanifestatie a PSD in Bucuresti si le-ar fi cerut cluburilor sportive din judet sa identifice 100 de tineri, care sa participe la mitingul din Capitala, au declarat surse politice, pentru site-ul local Valcea24.

EXCLUSIVITATE. Mosia lui Liviu Dragnea a ajuns cel mai asfaltat judet al Romaniei. Subalternii sefului PSD din Guvernul Grindeanu au decis sa pompeze 151.000.000 de euro in soselele din Teleorman

Presedintele PSD a renuntat sa mai faca autostrada in judetul pe care-l pastoreste, dar Ministerul Transporturilor investeste masiv in reabilitarea soselelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )