Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce spune Angela Merkel despre restructurea datoriilor elene

România Liberă România Liberă,
Ce spune Angela Merkel despre restructurea datoriilor elene

Cancelarul Angela Merkel a declarat, luni, ca Zona Euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara. continuă pe România Liberă

Angela Merkel, despre reducerea datoriei Greciei: Ar putea fi discutata dupa prima evaluare a viitorului plan de asistenta

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare.

Angela Merkel explica in ce conditii ar accepta reducerea datoriei Greciei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare a noului pachet de asistenta se va incheia cu succes.

Angela Merkel a cerut Parlamentului Germaniei sa aprobe noul plan de asistenta pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat Parlamentul sa aprobe nou program de asistenta financiara destinat Greciei, Germania fiind una dintre tarile din zona euro care trebuie sa se pronunte in privinta.

Angela Merkel: Alternativa la planul de salvare a Greciei ar fi fost haosul

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri ca alternativa la noul program de ajutor destinat Greciei ar fi fost haosul si ca ar fi complet iresponsabil sa nu se incerce, cel putin, aplicarea acestui plan, scrie AFP.

Vladimir Putin, Angela Merkel, Francois Hollande si Petro Porosenko cer respectarea stricta a angajamentelor in ceea ce priveste Ucraina

Vladimir Putin, Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko au discutat la telefon vineri seara, cerand respectarea stricta a angajamentelor luate asupra dosarului ucrainean, a anuntat presedintia franceza, citata de Le Figaro.

Tanara refugiata care a izbucnit in lacrimi in fata cancelarului Angela Merkel ar putea primi totusi permisiunea sa ramana in Germania

Aydan ozoguz, responsabila guvernului german pe probleme de imigratie si integrare a refugiatilor, a declarat ca tanara palestiniana, care a izbucnit in lacrimi in fata cancelarului german Angela Merkel in.

Angela Merkel isi serbeaza aniversarea in Parlament, negociind pentru al treilea program de asistenta al Greciei. Presedintele Bundestagului i-a daruit un buchet de flori

Angela Merkel isi serbeaza vineri cea de-a 61-a aniversare, iar Bundestagul i-a trimis un buchet de flori. Bundestagul este Camera inferioara a parlamentului german care in cursul zilei de vineri urmeaza a se pronun.

Ce spune culoarea masinii despre tine

Se pare ca anumiti oameni de stiinta se plictiseau atat de tare incat au vrut sa vada ce fatori influenteaza un om atunci cand acesta isi alege culoarea masinii sale si ce spune aceasta despre proprietar. Concluziile tin de aspecte precum varsta, educatia si intr-un mod dubios, nationalitatea. Daca esti acel tip de om care [] Ce spune culoarea masinii despre tine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )