Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura a PNL

România Liberă România Liberă,
Ce spune Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie. Mai mult, el a subliniat ca partidul sau este si ramane parte dintr-un guvern bun pentru Romania, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

De ce motiunea de cenzura a PNL este doar un act de imagine

PNL ar trebui sa racoleze aproape o suta de parlamentari in numai zece zile pentru ca motiunea de cenzura programata pentru 5 iunie sa aiba sorti de izbanda si sa tranteasca Guvernul Ponta.

Gabriel Oprea: Nu cred ca actuala majoritate are vreo problema cu motiunea de cenzura din 5 iunie. il sustinem pe Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea, presedintele UNPR, partid-cheie in actuala coalitie guvernamentala, crede ca motiunea de cenzura anuntata de liberali pentru data de 5 iunie nu va pune probleme Guvernului Ponta.

Sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. Surse: in cadrul intalnirii s-a discutat despre motiunea de cenzura a PNL

Liderii partidelor care fac parte din colitia de guvernare s-au reunit luni intr-o sedinta de urgenta, inainte de intalnirea premierului Victor Ponta cu reprezentantii delegatiei FMI, aflati in misiune in.

Gabriel Oprea: Ne pastram principiile, ne pastram orientarea pentru interesul national si ne pastram atitudinea corecta fata de parteneri. il sustinem pe premierul Ponta si sustinem parteneriatul corect pe care il avem cu presedintele Iohannis (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre planul politic pe care UNPR si-l propune. in urmatorii cinci ani vreau sa reinviem notiunea de nationalism, cel pozitiv, constructiv, asa cum se.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura care va fi depusa in 5 iunie: Cred ca poate sa duca la indepartarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria

Alina Gorghiu a declarat sambata ca motiunea de cenzura va fi depusa in data de 5 iunie si ar putea avea drept efect indepartarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. Cred ca.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura care va fi depusa in 5 iunie: Cred ca poate sa duca la indepartarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat sambata ca motiunea de cenzura va fi depusa in data de 5 iunie si ar putea avea drept efect indepartarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. Cred ca.

Gabriel Oprea: Am dat sarcina domnului Arafat sa verifice modul de actiune in cazul femeii care s-a sinucis

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a declarat sambata, ca i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat sa verifice modul in care s-a actionat de catre autoritatile abilitate in cazul.

Actuala majoritate nu are vreo problema cu motiunea PNL din 5 iunie

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie, subliniind, totodata, ca partidul sau este si ramane parte dintr-un guvern bun pentru Romania.

Ce spune Vasile Blaga despre retinerea ginerelui sau

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, despre retinerea ginerelui sau, Andrei Rudeanu, ca ii pare rau de aceasta situatie, dar ca pana la urma fiecare isi duce crucea, iar daca a gresit, va trebui sa plateasca, relateaza Mediafax.

FOTO. Iohannis si-a lansat noua carte la Bookfest. Ce spune seful statului despre campania electorala

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat, sambata, volumul Primul pas, la Salonul International de Carte Bookfest. Seful statului a vorbit despre campania electorala, despre care spune ca nu a fost o experinta placuta si in care s-au aruncat galeti cu laturi asupra candidatilor, mai ales asupra lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )