Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce spune ministrul Banicioiu despre lipsa echipamentelor din spitale

Antena3 Antena3,
Ce spune ministrul Banicioiu despre lipsa echipamentelor din spitale

Foarte multe echipamente lipsesc din spitale, printre care si dintre cele pentru RMN, pentru acestea fiind in derulare procedura de achizitie, dar este nevoie si de implicarea autoritatilor locale pentru ca. continuă pe Antena3

Banicioiu, despre investitiile necesare pentru echipamentele din spitale

Este nevoie de implicarea autoritatilor locale pentru achizitionarea echipamentelor necesare in spitale, deoarece bugetul general este limitat, a declarat, luni, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, potrivit Mediafax.

Ce spune Elena Udrea despre coruptia din ANRP

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, a postat un nou mesaj pe Facebook intitulat Despre coruptia din ANRP in care a precizat ca in 2010 a facut o sesizare catre presedintele Traian Basescu cu privire la neregulile din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor si ca, dupa evaluarea facuta de SRI a reiesit ca sefa ANRP de atunci, Crinuta Dumitrean, este cinstita.

Darius Valcov, audiat la DNA in calitate de suspect. Ministrul Finantelor, cercetat pentru fapte din perioada in care era primar la Slatina

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la sediul DNA, in jurul orei 18. 00, pentru a fi audiat in calitate de suspect. Potrivit unor surse ale Antena 3, Valcov va fi pus sub invinuire pentru fapte de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )