Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso

Cetateanul roman rapit, in urma cu trei saptamani, in Burkina Faso este bine si autoritatile de la Bucuresti discuta cu toti partenerii pentru a reusi sa il aduca pe acesta cat mai curand acasa, dar informatii nu vor fi comunicate decat daca nu pericliteaza viata lui, a afirmat premierul Ponta, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri .

Romanul rapit in Burkina Faso este in viata

Au aparut noi date despre romanul care a fost rapit in Burkina Faso. Potrivit informatiilor detinute de catre autoritati, romanul este in viata. Nu se stie momentan daca rapitorii au cerut vreo rascumpar.

Ce spune Biblia despre adulter

Ce spune Biblia despre adulter? in primul rand, Cartea Sfanta interzice prostitutia, adulterul, dar sexul inaintea casatoriei, fiind promovata o viata in care trebuie urmata morala crestina care indeamna la retinere si respectarea valorilor casniciei.

Ce spune Tariceanu despre anchetarea votului in cazul lui Dan Sova

Este posibil ca anchetarea votului din Senat in cazul lui Dan Sova sa fie doar un pretext pentru a se ajunge la premierul Victor Ponta, a declarat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu pentru PSnews.

Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

Un nou acord cu FMI este posibil, insa in alte conditii. Anuntul a fpst facut de Victor Ponta, dupa ce a aratat ca Romania a iesit din recesiune, are excedent bugetar, iar acum poate obtine imprumuturile.

Ponta, despre scandalul canalelelor TV din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Senzatia din media este ca Partidul Popular European PPE) conduce inca totul in Europa desi social-democratii sunt numeric egali in PE la nivel de premieri, a afirmat, la Strasbourg, liderul PSD, Victor Ponta, care a subliniat ca se impune o schimbare a perceptiei, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

FOTO. Mirel Palada, consilerul premierului Ponta, despre jurnalisti: Niste ticalosi. Niste nemernici. Pastele mamii lor de ticalosi

Mirel Palada, actualul consilier al premierului Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si fostul purtator de cuvant al Guvernului, i-a jicnit din nou de ziaristi.

Mirel Palada, consilerul premierului Ponta, despre jurnalisti: Niste ticalosi. Niste nemernici

Mirel Palada, actualul consilier al premierului Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si fostul purtator de cuvant al Guvernului, i-a jicnit din nou de ziaristi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )