Libnet.ro
UNICEF

13:00

De ce spune Tariceanu ca sustine Codul Fiscal in varianta cu TVA de 19%

România Liberă România Liberă,
De ce spune Tariceanu ca sustine Codul Fiscal in varianta cu TVA de 19%

Calin Popescu-Tariceanu, copreseintele ALDE, a declarat, miercuri, ca partidul sau va sustine Codul fiscal in varianta in care a fost votatata de Parlament, cu TVA de 19%. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu, despre Codul Fiscal care va fi discutat joi in Parlament: Este un document extrem de necesar pentru Romania. Vine in intampinarea asteptarilor mediului de afaceri (VIDEO)

Coalitia de guvernare, PNL si UDMR vor participa, joi, la ora 10, in Parlament, la o discutie tehnica pe marginea implicatiilor fiscal-bugetare ale Codului Fiscal. Discutiile tehnice vor fi urmate de discutii.

Kelemen, despre Codul fiscal: Acceptam si TVA de 20% daca nu exista majoritate pentru 19%

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, miercuri, ca la consultarile tehnice privind Codul Fiscal, UDMR sustine reducerea TVA la 19%, dar, daca nu se va intruni majoritatea pentru aceasta propunere, va accepta si varianta Guvernului privind TVA de 20%.

Tariceanu: Codul Fiscal trebuie adoptat in varianta initiala

Calin Popescu Tariceanu spune ca una dintre masurile importante pentru care Codul Fiscal ar trebui adoptat de urgenta exact in aceeasi forma de acum este, pe langa TVA, facilitatea pentru reinvestirea.

Kelemen, despre Codul Fiscal: Sustinem 19% TVA; daca nu exista majoritate, acceptam si TVA de 20%

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca la consultarile tehnice privind Codul fiscal Uniunea sustine reducerea TVA la 19%, dar, daca nu se va intruni majoritatea pentru aceasta propunere, va accepta si varianta Guvernului privind TVA de 20%.

In primele 7 luni, Codul Fiscal, Normele de Aplicare ale Codului Fiscal si Codul de Procedura Fiscal au suferit in total 23 de modificari

In primele sapte luni ale anului 2015, Codul Fiscal, Normele de Aplicare ale Codului Fiscal si Codul de Procedura Fiscal au suferit in total 23 de modificari, cele mai importante trei modificari fiind legea impozitarii bacsisului, modificarea cotei de TVA si modificarea procedurii de inregistrare in scopuri de TVA. Pentru unele companii, acestea au rezultat intr-o crestere a cheltuielilor cu administratia fiscala, serviciile de IT, consultanta fiscala si cea contabila, se arata intr-un comunicat transmis de TMF Group Romania. Modificarile legislative se intampla in contextul in care 8 din 10 companiile din Romania considera ca cea mai mare provocare a mediului de business este sistemul complex de taxe si reglementari. De asemenea, 34% din companii au declarat ca au fost nevoiti sa suplimenteze numarul de angajati in departamentul financiar, iar una din zece a fost amendata pentru nerespectarea reglementarilor nou introduse.

Ministrul Finantelor: As vrea sa existe un consens privind Codul fiscal

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul poate accepta reducerea cotei TVA la 20%, fata de 19%, adugand ca el, personal, si-ar dori sa existe un consens privind Codul.

Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi. Reducerea de TVA ar fi prea abrupta

Presedintele Klaus Iohannis a procedat corect trimitand Codul fiscal inapoi Parlamentului, considera Traian Basescu, subliniind ca reducerea de TVA ar fi prea abrupta. Nu pot sa nu fiu corect. Mi se pare reduce.

Care e propunerea UDMR in legatura cu Codul Fiscal

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru AGERPRES ca formatiunea pe care o conduce propune revenirea la TVA de 19%, iar celelalte masuri fiscale sa fie rediscutate si amanate, in functie de .

Victor Ponta: E important ca saptamana viitoare sa se termine batalia politca si sa avem Codul Fiscal adoptat si promulgat de presedinte (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca spfrea ca saptamana viitpare sa se termine batalia politica si sa fie adoptat noul Cod Fiscal in Parlament.

Orban acuza PSD ca a coborat discutiile pe Codul Fiscal la un nivel tehnic si nu politic

Ludovic Orban, liderul deputatilor liberali, a declarat, marti, ca PSD a coborat discutiile privind Codul fiscal la un nivel mai degraba tehnic si nu politic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )