Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce spune Teodorovici despre reducerea TVA la apa

România Liberă România Liberă,
Ce spune Teodorovici despre reducerea TVA la apa

Consumul de apa va creste si unii operatori economici vor putea majora tarifele daca se va reduce TVA la apa, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, adaugand ca analizeaza, cu Ministerul Muncii, impactul socio-economic si va prezenta un punct de vedere saptamana aceasta, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

PSD a discutat despre reducerea TVA la apa de consum. Eugen Teodorovici: Se poate reduce TVA in limita a minimum 5 metri cubi lunar de familie

Mai multi membri ai PSD au sustinut, luni, in sedinta Biroului Permanent National, ca Guvernul sa reduca TVA la 9% si la apa de consum, premierul Victor Ponta solicitand ministrilor Mediului si Finantelor ca saptamana viitoare sa prezinte PSD o analiza a impactului unei astfel de masuri. Premierul Ponta a precizat, dupa sedinta BPN al PSD, ca vrea sa stie cui s-ar adresa o astfel de masura si cat ar costa bugetul, iar din acest motiv a cerut o analiza din partea celor doi ministri. Victor Ponta a precizat insa ca masura nu va putea fi introdusa de la 1 iunie, odata cu reducerea TVA la alimente la 9%.

Ministrul Finantelor: PSD discuta reducerea TVA la apa de consum

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, ca PSD discuta reducerea TVA la apa de consum casnic in limita a minimum 5 metri cubi de familie in fiecare luna, informeaza Mediafax.

Teodorovici: Se poate reduce TVA la apa de consum, in limita a 5 metri cubi lunar de familie

PSD discuta reducerea TVA la apa de consum casnic in limita a 5metri cubi de familie in fiecare luna, masura care, in functie de executia bugetara, ar putea fi aplicata din toamna acestui an, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

UDMR propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati

UDMR va depune un proiect de lege in actuala sesiune parlamentara, prin care propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta familiile sa traiasca mai bine.

UDMR propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati

UDMR va depune un proiect de lege in actuala sesiune parlamentara, prin care propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta familiile sa traiasca mai bine, transmite Mediafax.

Luni vom prezenta o analiza privind reducerea TVA la 9% pentru apa de la robinet

Premierul Victor Ponta a declarat ca luni va fi prezentata o analiza privind impactul reducerii TVA la 9% pentru apa de consum casnic, Executivul preconizand o reducere de TVA care sa fie aplicata pentru o cantitate de 5 metri cubi de apa.

Cum se va duce reducerea TVA la 9% in buzunarul fiecarui roman?

Publicam o parte din viziunea implementarii reducerii TVA la 9% mai devreme decat era programat. Principii simple: guvernare centrata pe cresterea bunastarii populatiei; acord cu recomandarile CE si FMI; reducerea inegalitatii sociale; balans intre temperarea presiunii sociale si impactul macroeconomic favorabil; incurajarea productiei interne si micsorarea evaziunii fiscale.

Ce spune Tariceanu despre acuzatiile de abuz in serviciu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, referitor la acuzatiile de abuz in serviciu in cazul Sova, ca sunt foarte multi nepriceputi care vorbesc despre tot felul de lucruri, informeaza Mediafax.

Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi despre pensiile speciale si a spus ca ar trebui sa ne gandim daca pensiile speciale ca si forma trebuie sa existe. Acesta a precizat ca subiectul trebuie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )