Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stadionul si centura de ocolire, cele mai importante investitii din Targu-Jiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stadionul si centura de ocolire, cele mai importante investitii din Targu-Jiu

Din bugetul pentru acest an, pentru investitiile in continuare a fost alocata suma de 15,87 milioane de lei, iar pentru investitii noi - 4,17 milioane lei. Pe langa proiectele enumerate mai sus, Primaria din Targu-Jiu are planuri si pentru reabilitarea canalizarii din cartierele Grivita, Debarcader, Cuza II, in zona Dragoieni, precum si reparatii la cladirea Teatrului Dramatic Elvira Godeanu. continuă pe Ziarul Bursa

Bill Gates si Angelina Jolie, cele mai admirate personalitati din lume in 2016. Ascensiune pentru Putin si Elisabeta a II-a, declin pentru Papa si Malala

Cofondatorul companiei Microsoft Bill Gates si actrita Angelina Jolie sunt cele mai admirate personalitati din lume in 2016, releva un sondaj realizat in 30 de tari de institutul international de cercetare YouGov.

Topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica: la 26 de ani, Taylor Swift a depasit nume grele ale industriei

Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 26 de ani, ocupa primul loc in topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica in anul 2015, depasind nume grele ale industriei, precum Madonna, Elton John si The Rolling Stones.

Sinteza zilei, o noua editie speciala: Imagini fabuloase, cele mai tari gafe din istorie

Dupa succesul pe care l-au avut in prima zi de Paste, Mihai Gadea si Mircea Badea au revenit la pupitrul celei mai vesele Editii Speciale de la Antena 3 si, de altfel, din tot peisajul media.

Zece manastiri de neratat intr-o viata. Cele mai frumoase lucruri pastrate in locurile sfinte ale romanilor

Considerate adevarate nestemate ale neamului, manastirile din Romania aduna anual milioane de vizitatori, fiind considerate cele mai importante obiective turistice din tara noastra.

Astea sunt cele mai norocoase 6 zodii din 2016! Te numeri printre ele?

Anul 2016 a venit cu schimbari mari, pentru aproape toate zodiile. Iata care sunt cele mai norocoase zodii din 2016, luand in calcul influenta pe care o vor avea planetele Jupiter si Saturn. Astfel, influenta acestor.

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul.

Campionatul Judetean de Majorete si-a desemnat castigatorii. Cine sunt cele mai talentate majorete din Salaj - VIDEO

Aproximativ 200 de majorete, reprezentand 13 echipe din Zalau si Jibou, si-au etalat talentele si farmecul, duminica, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Zalau, in cadrul celei de-a saptea editii a Campionatului Judetean de Majorete.

Cavalerul de Malta care a pus pe picoare una dintre cele mai performante clinici din Timisoara

In urma cu zece ani, la initiativa doctorului Mihai Ionac, Cavaler de Malta, a luat fiinta Clinica de Chirurgie Vasculara din Timisoara.

Afacerea tramvaielor, tunul care a dus la demisia unuia dintre cele mai competente guverne din istoria Romaniei

Afacerea tramvaielor, dinainte de Primul Razboi Mondial, care era controlata de catre afaceristii liberali, avea sa duca la demisia unuia dintre cei mai competenti prim-ministrii din istoria tarii.

Cel mai mare premiu din toate timpurile incasat de un roman la poker

Romanul Alexandru Papazian s-a impus sambata, 6 mai, intr-unul dintre cele mai importante turnee din circuitul oficial european de Texas Holdem Poker.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )