Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stan Lee, creatorul Marvel si fiul unor imigranti romani, s-a stins din viata la 95 de ani

Antena3 Antena3,
Stan Lee, creatorul Marvel si fiul unor imigranti romani, s-a stins din viata la 95 de ani

Stan Lee, legenda benzilor desenate, a murit la95 de ani. Creatorul Marvel era o adevarata legenda datoritapersonajelorfantastice create. Stan Lee activa in domeniul benzilor desenate din 193. continuă pe Antena3

Stan Lee a fost fiul unor emigranti din Romania. Ce spunea legendarul scriitor despre originile sale romanesti

Stan Lee, legendarul creator al supereroilor Marvel, a murit la varsta de 95 de ani. Toata lumea ii cunoaste personajele, insa putini stiu ca scriitorul si desenatorul avea origini romanesti.

A murit Stan Lee, parintele supereroilor Marvel

A murit legendarul scriitor american Stan Lee, creatorul unor personaje-simbol precum Spider-Man, Hulk, Iron Man, Daredevil, Thor si X-Men. Fondatorul universului de supereroi Marvel avea 95 de ani.

Stan Lee a murit. Creatorul Marvel a decedat la 95 de ani

Stan Lee a decedat in urma cu cateva ore. Autorul universului Marvel s-a aflat in spatele celor mai multe benzi desenate pe care ai ajuns sa le indragesti datorita filmelor cu super.

Stan Lee, legenda benzilor desenate care a creat Spider-Man, X-Men sau Hulk, a murit la 95 de ani / Era fiul unor emigranti romni

Stan Lee, scenaristul american care a creat pentru Marvel Comics personaje legendare precum Spider-Man, X-Men sau Hulk, a murit luni, la varsta de 95 de ani, potrivit presei americane, scrie AFP.

Hollywoodul il omagiaza pe Stan Lee: Un geniu care a ajutat oamenii care se simt diferit sa realizeze ca sunt speciali

DC Comics, Bob Iger, Ryan Reynolds, Edgar Wright, Jamie Lee Curtis si Larry King se numara printre entitatile, personalitatile si vedetele de la Hollywood care i-au adus un omagiu creatorului unora dintre cele mai cunoscute personaje din lume, Stan Lee, care a murit luni, la varsta de 95 de ani.

Ce spunea Stan Lee despre originile sale romanesti

Stan Lee a murit, luni dimineata, la 95 de ani, in casa lui dinHollywood Hills. intr-un interviu Libertatea care a fost realizat cu ajutorul celor de la Discovery, americanul a povestit despre legaturile pe ca.

O nava americana, acuzata ca a ignorat strigatele de ajutor ale unor imigranti. 76 de oameni au murit n naufragiu

Procurorii din Sicilia investigheaza acuzatiile lansate de supravietuitorii unui naufragiu potrivit carora o nava americana a ignorat semnalele de ajutor inainte ca vasul cu imigranti sa se scufunde si sa fie salvati unii dintre ei, scrie The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )