Libnet.ro
UNICEF

22:00

Stan Mustata, eliberarat din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Stan Mustata, eliberarat din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret de eliberare din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Stan Mustata, care este suspendat din functie ca urmare a trimiterii in judecata, avand in vedere lipsa avizului CSM pentru mentinerea in functie dupa varsta de 65 de ani. continuă pe Adevărul

Presedintele l-a eliberat pe Stan Mustata din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de eliberare din funtia de judecator al Curtii de Apel Bucuresti pentru Stan Mustata, care este suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata.

Iohannis l-a eliberat din functie pe judecatorul Stan Mustata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Stan Mustata, in prezent suspendat din functie ca urmare a trimiterii in judecata.

Stan Mustata, judecatorul care tergiversa dosarul lui Dan Voiculescu, dat afara din magistratura

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, in prezent suspendat din functie, deoarece a fost trimis in judecata pentru savarsirea, cu intentie, a unor infractiuni.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor.

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE 19:05 Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor. Premierul Victor Ponta a declarat, la un post de televiziune, ca ministrul de Finante i-a inaintat demisia astazi la pranz. --- * DNA: Darius Valcov se intalnea cu ceilalti suspecti in cimitir si primea comisionul in pungi de plastic * Documente si hard disk-uri distruse pentru impiedicarea controlului ANAF * Primarul din Slatina, Minel Prina, arestat la domiciliu pentru trafic de influenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )