Libnet.ro
UNICEF

10:30

in stanga Nistrului sunt de 5 ori mai multe vulpi decat norma admisibila

Adevărul Adevărul,
in stanga Nistrului sunt de 5 ori mai multe vulpi decat norma admisibila

Specialistii in sanatate din regiunea transnistreana sunt ingrijorati de populatia ridicata de vulpi. Potrivit celor mai recente date, aceasta este de 5 ori mai mare decat norma admisibila, iar pe 100 de hectare de teren densitatea rapitorilor este de 10 animale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Spaniol retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe Aeroportul Henri Coanda, de politistii de frontiera, informeaza Politia de Frontiera.

Un spaniol a fost retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe.

Codrut Marta, obligat sa dispara pentru a bloca mai multe anchete DNA

Codrut Marta, fost sef de cabinet la ANAF ar fi fost obligat sa dispara, pentru a bloca mai multe anchete ale DNA. Cel putin asta au sustinut surse apropiate anchetei, citate de Evenimentul Zilei, care au ajuns la.

O urmasa a lui Constantin Brancusi, jefuita. Mai multe imagini semnate de sculptor au fost furate

O urmasa a lui Constantin Brancusi a fost jefuita. Mai multe fotografii semnate de celebrul sculptor au fost furate. Fotografiile furate au fost evaluate la 600. 000 de euro. Politistii de la Sectia 14.

O urmasa a lui Constantin Brancusi, jefuita. Mai multe fotografii semnate de sculptor au fost furate

O urmasa a lui Constantin Brancusi a fost jefuita. Mai multe fotografii semnate de celebrul sculptor au fost furate. Fotografiile furate au fost evaluate la 600. 000 de euro. Politistii de la Sectia 14.

Avem mai multe piersici decat putem vinde

In primele sapte luni ale anului, Moldova a exportat cu peste 40% mai multe fructe in stare proaspata decat in aceeasi perioada din 2012. Cu toate acestea, multi fermieri s-au pomenit ca nu-si pot vinde productia.

Romanii au cheltuit 32,5 milioane de euro pe bilete la film anul trecut, de trei ori mai mult fata de 2007

Romanii au cumparat anul trecut bilete la cinema in valoare de aproximativ 32,5 milioane de euro, mai mult cu 3 milioane de euro fata de 2011 si triplu fata de 2007, cel mai bun an pentru economia romaneasca, conform datelor Centrului National al.

Restantele au crescut de 2,5 ori mai mult decat creditele noi

Sumele restante ale clientilor bancari au crescut, in iunie, la 31,267 miliarde lei, cu peste 700 milioane de lei fata de nivelul de 30,563 miliarde lei, din luna precedenta, in timp ce imprumuturile acordate de catre institutiile de credit au avan and not;sat cu mai putin de 300 milioane de lei, de la 308,829 miliarde lei, la 309,125 miliarde lei, potrivit datelor oferite de Centrala Riscului de Credit CRC), a Bancii Nationale a Romaniei BNR).

California: Cativa hoti au returnat mai multe laptopuri si echipament IT dupa ce au aflat de la cine au furat

Si hotii au constiinta. O demonstreaza mai multi infractori din statul California, care , atunci cand au realizat de la cine au furat, au returnat imediat bunurile. Mai mult, hotii au trimis si o scrisoare prin.

Ambulanta rasturnata in Bucuresti. Mai multe persoane au fost ranite

O ambulanta in care se afla un pacient s-a rasturnat in centrul Capitalei. Accidentul a avut loc in apropiere de Piata Victoriei. Potrivit primelor informatii, ambulanta a fost lovita de un sofer neatent. Mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )