Libnet.ro
UNICEF

00:08

in stare grava la spital, dupa ce a provocat un accident rutier

Adevărul Adevărul,
in stare grava la spital, dupa ce a provocat un accident rutier

Accidentul a fost anuntat pe numarul unic de urgenta 112 joi dimineata, la ora 9. O Dacia 1310 a intrat intr-un Duster. continuă pe Adevărul

in stare grava in spital, dupa ce a provocat un accident rutier

Accidentul a fost anuntat pe numarul unic de urgenta 112 joi dimineata, la ora 9. 30: O Dacia 1310 a intrat intr-un Duster.

ACCIDENT rutier in Vaslui: Doi oameni au murit si doi au fost grav raniti.

Doi tineri au murit, iar alti doi au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident care a avut loc, miercuri seara, pe un drum judetean din Vaslui, dupa ce soferul unui autoturism a intrat in plin in remorca unui tractor stationat in afara partii carosabile, relateaza Mediafax. Potrivit primelor informatii oferite de catre politisti, cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani, mergeau cu masina din municipiul Barlad spre comuna de domiciliu Puiesti cand, la un moment .

Ministrul ungar al Apararii, ranit intr-un accident rutier

Ministrul ungar al Apararii Csaba Hende se afla in stare stabila, dupa ce a fost transportat cu elicopterul la spital, in urma unui accident rutier in care a fost implicat joi in nordul Ungariei, a declarat la.

Ministrul ungar al Apararii Csaba Hende, spitalizat in urma unui accident rutier

Ministrul ungar al Apararii Csaba Hende se afla in stare stabila, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier in care a fost implicat joi in nordul Ungariei. Ministrul a suferit o fractura la nivelul.

Un carabinier a furat geanta unei romance ranita intr-un accident rutier produs in Italia.

Un carabinier italian este cercetat penal pentru ca a furat geanta unei romance care fusese ranita intr-un accident rutier, transmite Mediafax. Incidentul a avut loc in orasul Bergamo, situat in regiunea Lombardia, in nordul Italiei, informeaza ziarul Corriere della Sera, in editia online. Geanta unei romance a fost furata in timp ce aceasta primea ingrijiri medicale dupa ce fusese ranita intr-un grav accident rutier. In geanta romancei carabinierul a gasit un card bancar si codul de acces .

Italia: Un carabinier a furat geanta unei romance ranita intr-un accident rutier

Un carabinier italian este cercetat penal pentru ca a furat geanta unei femei de origine romana care fusese ranita intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in orasul Bergamo, situat in regiunea Lombardia, .

Teribilism pe motocicleta. Accident grav, surprins de camerele de supraveghere

O tanara a ajuns in stare grava la spital dupa ce motocicleta pe care se afla s-a lovit in plin cu un autoturism. Totul s-a intamplat intr-o intersectie aglomerata din Braila in momentul in care,.

Un barbat s-a aruncat in fata metroului in statia Stefan cel Mare: Acesta a ajuns in stare grava la spital

Un barbat de aproximativ 30 de ani s-a aruncat in fata metroului vineri dimineata. Incidentul a avut loc in statia de metrou Stefan cel Mare. Circulatia a fost oprita pret de cateva zeci de minute.

Doi ofiteri anticoruptie, raniti intr-un accident rutier

Doi ofiteri din cadrul Directiei Generale Anticoruptie DGA), printre care si sotia adjunctului inspectorului sef al Politiei Gorj, Daniel Fetanu, sunt victime in accidentul de la Pesteana.

Accident rutier in Capitala: Trafic inchis in Pasajul Obor

Traficul este inchis in Pasajul Obor dupa ce doua masini s-au ciocnit, o persoana avand nevoie de ingrijiri medicale, potrivit lui Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )