Libnet.ro
UNICEF

18:30

Starea de urgenta din Tunisia, prelungita pana la sfarsitul lui ianuarie 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Starea de urgenta din Tunisia, prelungita pana la sfarsitul lui ianuarie 2013

Presedintia tunisiana a anuntat ca prelungeste cu trei luni starea de urgenta de la 1 noiembrie 2012, fata de o luna in mod obisnuit, a anuntat agentia oficiala TAP, o decizie care pare sa arate o deteriorare a conditiilor de securitate in. continuă pe Wall-Street Ro

Tunisia: Starea de urgenta, prelungita pana la sfarsitul lui ianuarie 2013.

Presedintia tunisiana a anuntat ca prelungeste cu trei luni starea de urgenta din tara, pana la sfarsitul lui 2013,o decizie ce pare sa semnaleze o deteriorare a conditiilor de securitate, a transmis miercuri agentia oficiala TAP, citata de Agerpres. Presedintele provizoriu al republicii Moncef Marzouki a decis miercuri sa prelungeasca cu trei luni starea de urgenta de la data de 1 noiembrie 2012, a precizat agentia TAP, preluata de France Presse. Aceasta decizie a fost luata in baza .

STS a prezentat noul serviciu pentru apel de urgenta din vehicule eCall-112

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a prezentat vineri solutia romaneasca de integrare a serviciului eCall in platforma tehnica a Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, informeaza Agerpres. Noul sistem eCall va fi obligatoriu, potrivit CE, in toata Europa pentru noile modele de autovehicule incepand din ianuarie 2015.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )