Libnet.ro
UNICEF

01:05

6 startupuri in domeniul sanatatii de urmarit in 2021

Hotnews Hotnews,
 6 startupuri in domeniul sanatatii de urmarit in 2021

O organizatie care sprijina startup-urile din domeniul sanatatii din regiunile europene emergente, printre care si din Romania, a realizat o lista cu cateva proiecte din domeniu care merita atentie in urmatoarea perioada. Potrivit specialistilor organizatiei, este de asteptat ca cele mai multe dintre acestea sa aiba un impact semnificativ asupra viitorului medicinei si serviciilor de sanatate. Iata sase inovatii care ar putea transforma asistenta medicala si biotehnologia in Europa in urmatorii ani. continuă pe Hotnews

EIT Health prezinta sase startupuri in domeniul sanatatii de urmarit in 2021

In 2020, EIT Health a sustinut prin programele sale peste 120 de startup-uri din regiunile europene emergente, printre care si din Romania. Potrivit specialistilor EIT Health, este de asteptat ca cele mai multe dintre acestea sa aiba un impact semnificativ asupra viitorului medicinei si serviciilor de sanatate.

Emanuel Ungureanu, fondatorul unui ONG care sprijina pacientii cu afectiuni renale, cere ca bolnavii care fac dializa sa fie vaccinati de echipe mobile in centrele de dializa

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, fondatorul unui ONG care sprijina pacientii cu afectiuni renale, dependenti de dializa, cere ca acestia sa fie vaccinati chiar in centrele in care fac dializa, nu in cel mai apropiat centru de vaccinare, asa cum a stabilit Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. Emanuel Ungureanu atrage atentia ca o parte dintre acesti pacienti sunt oameni foarte bolnavi, unii dintre ei deplasandu-se doar in scaune rulante, motiv pentru care ar trebui vaccinati in centrul de dializa, fara sa mai fie pusi pe inca un drum.

Horoscop bani februarie 2021. Zodia care pune mana pe bani, dar sufera in iubire

Vedeta lunii februarie, precum si in luna precedenta, este zodia Varsator, datorita faptului ca in aceasta perioada este tranzitata de planetele Jupiter, Saturn, Mercur, Soare si Venus. Prin urmare, vor exita multe sanse de venit pentru ea. in schimb, pentru alti cativa nativi, banii vor ramane un vis. Iata ce pevestesc astrele. Horoscop bani pentru .

Horoscop 20 ianuarie 2021. Zodia care face planuri serioase de viitor

Astrele aduc din nou previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului. Ce vesti aduc pentru nativi si care sunt intamplarile de care o sa aiba parte in viitorul apropiat? Horoscop pentru 20 ianuarie 2021 Berbec Unele emotii te coplesesc, iar asta iti cam pierde din avant. Atentia ta trebuie sa fie cumva partajata in .

Horoscop 19 ianuarie 2021. Zodia care are probleme mari cu copiii

Astrele dicteaza din nou intamplarile si trairile de care vor avea parte cele 12 semne ale horoscopului. Ce se intampla cu zodiile si pentru cine intervin probleme mari cu copiii? Horoscop pentru 19 ianuarie. Ce probleme intampina unele din zodii? Berbec Berbecii cauta neconteniti oportunitati sau asteapta ca lucrurile sa le pice din cer.

Horoscop zilnic - joi, 21 ianuarie 2021. Nativii care se vor confrunta cu probleme de sanatate. Urgent trebuie sa mearga la un control medical

Nativii Pesti trebuie sa mearga la medic, pentru un control. Vezica biliara le aduce numai probleme. Horoscop pentru joi, 21ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Horoscop zilnic - miercuri, 20 ianuarie 2021. Nativii care isi vor schimba jobul curand

Nativii Gemeniau parte de un nou inceput. E posibil sa-si schimbe jobul. Horoscop pentru miercuri, 20ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )