Libnet.ro
UNICEF

11:00

Stat Islamic a ocupat noi teritorii in Siria, in apropierea granitei cu Turcia

B1 B1,
Stat Islamic a ocupat noi teritorii in Siria, in apropierea granitei cu Turcia

Gruparea jihadista Stat Islamic a ocupat noi teritorii in nordul Siriei si a avansat in zone in care SUA si Turcia intentioneaza sa deschida noi fronturi, informeaza Reuters. Jihadistii au ocupat cateva sate. continuă pe B1

Teroristii de la ISIS au ocupat noi teritorii in nordul Siriei

Militantii retelei teroriste Stat Islamic ISIS) au ocupat noi teritorii in nordul Siriei, dupa lupte cu insurgenti sirieni, avansand in zonele in care Statele Unite si Turcia intentioneaza sa deschida noi.

Statul Islamic a ocupat noi teritorii in nordul Siriei; doi comandanti irakieni au fost ucisi intr-un atac terorist

Militantii retelei teroriste Statul Islamic SI) au ocupat noi teritorii in nordul Siriei, dupa lupte cu insurgenti sirieni, avansand in zonele in care Statele Unite si Turcia intentioneaza sa deschida noi fronturi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Siria: Gruparea terorista Stat Islamic a expus intr-o cusca trei barbati acuzati de hartuire

Gruparea terorista Stat Islamic socheaza din nou prin atrocitatile comise. Joi, extremistii au expus intr-o cusca trei barbati acuzati de hartuirea unor femei, in orasul Mayadin din estul Siriei.

SUA: Un adolescent a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent american a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea sprijinirii gruparii teroriste Stat Islamic, informeaza Voice of America. Ali Shukri Amin, in varsta de 17 ani, din.

Adolescent condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent din statul american Virginia a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea furnizarii de sprijin material si resurse gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza Voice of.

FBI ii avertizeaza pe comerciantii si colectionarii de arta sa fie atenti la antichitatile jefuite de gruparea Stat Islamic: Ar putea reprezenta o infractiune federala

FBI le-a cerut colectionarilor de arta si comerciantilor sa fie vigilenti in ceea ce priveste antichitatile care ar putea fi puse pe piata de gruparea terorista Stat Islamic SI), care a jefuit si a distrus.

Un nou ATENTAT revendicat de teroristii din Stat Islamic, in Irak

Doi comandanti militari au murit si alte zece persoane au fost ranite, joi, in vestul Irakului, intr-un atac terorist cu bomba revendicat de organizatia radicala Stat Islamic SI).

Dezvaluiri SOCANTE ale militantilor sirieni: Teoristii din Stat Islamic folosesc ARME CHIMICE

Militanti sirieni si ONG-uri medicale sustin ca jihadistii din Stat Islamic folosesc arme chimice in atacurile lor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )