Libnet.ro
UNICEF

13:30

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de catre aceasta a unor sisteme de aparare rusesti

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de catre aceasta a unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite au impus sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar.

Statele Unite depasesc 300.000 de morti de Covid-19 (Johns Hopkins)

Peste 300. 000 de oameni au murit de Covid-19 in Statele Unite, potrivit unei numaratori a Universitatii Johns Hopkins, luni, ziua lansarii unei campanii de vaccinare in masa in cea mai afectata tara din lume, potrivit AFP.

Cine este prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite: Nu am simtit nicio diferenta fata de celelalte vaccinuri

O asistenta medicala din New York a devenit luni prima persoana care a fost vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite, tara cu cele mai multe decese asociate coronavirusului din lume, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Joe Biden: Statele Unite vor reveni in Acordul de la Paris in prima zi a mandatului meu de presedinte

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a promis, sambata, 12 decembrie, ca Statele Unite vor reveni in Acordul de la Paris de lupta impotriva modificarilor climatice in prima zi a mandatului sau la Casa Alba.

Statele Unite au aprobat vaccinul anti-coronavirus al Pfizer. Administrarea acestuia va incepe zilele urmatoare

Statele Unite au anuntat ca au autorizat folosirea vaccinului anti-coronavirus produs de Pfizer, primele inoculari urmand sa aiba loc zilele urmatoare, transmite Reuters.

ITALIA: Peste 70.000 de afaceri s-au inchis din cauza pandemiei

Aproape 73. 000 de afaceri din Italia s-au inchis din cauza pandemiei de coronavirus, conform dpa.

Un cunoscut medic chirurg, presedinte al Colegiului Medicilor Neamt, a murit din cauza COVID-19

Presedintele Colegiului Medicilor Neamt, medicul chirurg Iosif Koszeghi, in varsta de 71 de ani, a decedat din cauza COVID-19, anunta Colegiul Medicilor din Romania. Institutia spune ca medicul s-ar fi infectat la Spitalul Judetean Neamt, unde lucra de aproape 40 de ani.

Biblioteca Nationala a Romaniei se inchide pana la mijlocul lunii ianuarie 2021, din cauza efectelor pandemiei

Biblioteca Nationala a Romaniei, cu sediul in Bucuresti, va fi inchisa in perioada 14 decembrie si 11 ianuarie 2021, din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu COVID-19. in aceasta perioada,.

Mike Pompeo anunta sanctiuni impotriva Turciei, dupa scandalul rachetelor S-400 rusesti

Statele Unite au decis sa impuna sanctiuni agentiei guvernamentale turce insarcinate cu achizitiile de arme, SSB, pentru achizitionarea de catre Ankara a sistemului rus de aparare antiaeriana S-400, a anuntat luni seful Diplomatia americana Mike Pompeo, scrie hotnews. ro, care citeaza AFP.

Restaurantele in spatii inchise din New York City vor fi inchise incepand de luni, din cauza COVID-19

Restaurantele din New York City care isi desfasoara activitatea in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni, din cauza cresterii numarului de cazuri noi zilnice de Covid-19 peste pragul de 10. 000, pentru prima oara din primavara, si a cresterii puternice a spitalizarilor, a anuntat, vineri, guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )