Libnet.ro
UNICEF

10:00

Statele Unite intre uraganul Sandy si alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
Statele Unite intre uraganul Sandy si alegerile prezidentiale

Statele Unite ale Americii au trecut, de-a lungul istoriei lor, prin cateva incercari care i-au pus in balanta destinul. Doua dintre ele ne sunt contemporane: una, furtuna de proportii mitice Sandy, din care de-abia iesim, si alta, in care intram in doar cateva zile, alegerea celui de al 45-lea presedinte american. Martin S. Martin, chirurg de origine romana din Statele Unite, este autorul cartii America povestita unui prieten din Romania, a carei lansare va avea loc joi 1 noiembrie, de la ora 19. 00, la libraria Humanitas Kretzulescu. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy a paralizat nord-estul Statelor Unite. 13 morti, peste 250 de mii de locuinte fara electricitate, scoli inchise si zboruri anulate

Sursa foto: Agerpres/APTransporturi in comun oprite, zboruri anulate, scoli inchise: nord-estul Statelor Unite este paralizat luni inaintea haosului anuntat de sosirea iminenta a uraganului Sandy pe coastele sale, bulversand campania electorala cu opt zile inainte de alegerile prezidentiale, scrie AFP. CLICK AICI sursa: New York Times) si AICI sursa New York Post) pentru FOTOGALERII cu strazi inundate din New York. 50: 13 morti. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de moloz smulse de rafale de vant. 000 de locuinte fara electricitate in Manhattan04:35 Explozie la o centrala electrica din Manhattan. 19 muncitori au ramas blocati luni noapte in interiorul unei centrale electrice din partea de est a Manhattanului03:35 O mare parte din Manhattan, de la est la vest, a ramas fara electricitate03:25 Potrivit unor oficiali ai statului New York, s-au inregistrat deja cinci decese.

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 14 morti.

10:38: Cel putin 14 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, potrivit Realitatea TV. Potrivit ultimelor informatii, pagubele provocate de uraganul Sandy ating pragul de 20 de milioane de dolari. _ _ _ _ 8:20 - Numarul oamenilor care au ramas fara curent electric in Statele Unite ale Americii din cauza uraganului Sandy a ajuns la 6,5 milioane. _ _ _ _ 8:00 - Autoritatile au inchis tunelurile .

LIVEVIDEO Uraganul Sandy a paralizat nord-estul Statelor Unite

Transporturi in comun oprite, zboruri anulate, scoli inchise: nord-estul Statelor Unite este paralizat luni inaintea haosului anuntat de sosirea iminenta a uraganului Sandy pe coastele sale, bulversand campania electorala cu opt zile inainte de alegerile prezidentiale, scrie AFP.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundatii si pene de curent intr-o buna parte din Manhattan. URAGANUL Sandy. New York: Cladirea Consulatului Romaniei a ramas fara curent electric _ _ _ _ Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a .

Ce efecte poate avea uraganul Sandy asupra prezidentialelor din SUA: furtuna ingheata campania electorala pe ultima suta de metri

Uraganul Sandy este pe cale sa loveasca statele de pe Coasta de Est a SUA cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, iar intreaga presa americana se intreaba care ar putea fi efectele furtunii asupra campaniei electorale si asupra scrutinului din 6 noiembrie. Nu cred ca stie cineva cu adevarat ce se va intampla, a afirmat, la CNN, un inalt consilier al presedintelui Obama. Cu toate acestea, publicatiile din SUA incearca sa puna cap la cap efectele posibile ale furtunii Sandy in plan politic.

URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

Dezastru in SUA: Uraganul Sandy a omorat 13 persoane. Milioane de oameni nu au curent, iar zeci de cladiri si strazi au fost inundate

Statele Unite ale Americii sunt devastate de Uraganul Sandy. Furtuna a atins Coasta de Est. Primul lovit a fost statul New Jersey, in jurul miezului noptii, ora Romaniei. Doua ore mai tarziu, ciclonul a ajuns si.

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - Peste 5 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati .

URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - 2,8 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )