Libnet.ro
UNICEF

06:00

Statele Unite isi redeschid ambasada din Yemen

Antena3 Antena3,
Statele Unite isi redeschid ambasada din Yemen

Departamentul de Stat american a anuntat ca ambasada Statelor Unite din Yemen - una dintre cele 19 ambasade si consulate inchise la inceputul acestei luni din cauza unei amenintari teroriste - a fost redeschisa. continuă pe Antena3

Ambasada Statelor Unite din Yemen a fost redeschisa

Autoritatile americane au anuntat ca ambasada Statelor Unite din Yemen, inchisa la inceputul acestei luni din cauza unei amenintari teroriste, a fost redeschisa pentru a oferi servicii publice limitate, conform presei internationale.

Incendiile de vegetatie si inundatiile fac ravagii in Statele Unite

De la vest la sud, Statele Unite se confrunta cu o vreme deosebit de severa. Daca in Idaho pompierii se lupta de doua saptamani cu focarele de incendiu, in Mississippi, locuitorii se confrunta cu inundatii.

Cel putin opt raniti intr-o explozie produsa la o baza militara din Statele Unite

Cel putin opt persoane au fost ranite intr-o explozie care a avut loc marti dimineata intr-o baza a Fortelor Navale americane din statul New Jersey, relateaza presa americana.

O statiune montana din Statele Unite frecventata de celebritati, amenintata de un incediu de amploare

Peste 2. 000 de case din statiunea Sun Valley, Idaho,, unde numeroase staruri de la Hollywood detin proprietati, erau amenintate, luni, de un incendiu de amploare. Potrivit AFP, in jur de 1. 200 de pompieri luptau.

SUA au suspendat o parte din ajutorul militar destinat Egiptului

Administratia Obama reprogrameaza unele fonduri destinate Egiptului, in timp ce are loc o revizuire, ceea ce inseamna ca Statele Unite au oprit temporar o parte din ajutorul militar acordat tarii, a declarat un oficial american, citat de CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )