Libnet.ro
UNICEF

12:30

Statele Unite suspecteaza China de spionaj cu privire la un vaccin impotriva covid-19

Adevărul Adevărul,
Statele Unite suspecteaza China de spionaj cu privire la un vaccin impotriva covid-19

Statele Unite acuza in mod public China de piratarea informatica a cerectarii americane cu privire la un vaccin impotriva noului coronavirus cu scopul de a-si insusi informatii utile, dezvaluie presa americana, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Noi acuze de spionaj dinspre Statele Unite catre China: Motivul: un posibil vaccin contra coronavirusului

Statele Unite vor acuza public China ca a incercat sa faca cercetari pe teritoriul sau pentru a obtine informatii utile despre un posibil vaccin contra coronavirusului, au informat luni New York Times si Wall Street Journal. La intrebarea AFP, Departamentul de Stat al SUA a refuzat sa confirme sau sa infirme aceste informatii.

SUA suspecteaza China de spionaj cu privire la un vaccin impotriva covid-19

Statele Unite acuza in mod public China de piratarea informatica a cerectarii americane cu privire la un vaccin impotriva noului coronavirus cu scopul de a-si insusi informatii utile, dezvaluie presa americana.

Pandemia Covid-19. Statele Unite au raportat 1.568 de decese in 24 de ore. in pregatire, teste cu infectare voluntara pentru un vaccin anticoronavirus

Statele Unite au inregistrat 1. 568 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore, totalul victimelor fiind de 78. 746, potrivit unui bilant al Universitatii Johns Hopkins, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )