Libnet.ro
UNICEF

11:30

Statele Unite: Tanar de 19 ani, arestat dupa ce a scris pe Facebook ca va pune bombe la doua obiective

B1 B1,
Statele Unite: Tanar de 19 ani, arestat dupa ce a scris pe Facebook ca va pune bombe la doua obiective

Skyler Eby, un tanar de 19 ani din Hudson Valley, Statele Unite, a fost arestat la putin timp dupa ce a postat pe Facebook un mesaj prin care ameninta ca va pune bombe la doua obiective din orasul sau si New. continuă pe B1

O delegatie israeliana va merge in Statele Unite pentru a discuta despre acordul cu Iranul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a decis sa il trimita in Statele Unite pe consilieruil sau pentru securitatea nationala pentru a discuta despre un eventual acord final cu Iranul in domeniul nuclear,.

Statele Unite ale Americii ar fi spionat Olanda din 1946 pana in 1968

Statele Unite ale Americii ar fi spionat Olanda din 1946 pana in 1968, scrie ziarul olandez NRC, care se bazeaza pe documente furnizate de Edward Snowden, informeaza sambata Xinhua, potrivit Agerpres. Nu se.

Prima vizita a unui premiez chinez in Romania, din ultimii 19 ani, incepe luni.

Premierul chinez Li Keqiang efectueaza, de luni pana joi, prima vizita oficiala la Bucuresti a unui prim-ministru chinez in ultimii 19 ani, informeaza Biroul de Presa al Guvernului. Citeste si: Oaspetii PSD citeaza din Mao. Dar care sunt planurile lui Ponta si ce interes ar putea avea China Premierul Victor Ponta si omoogul sau chinez vor discuta despre cooperarea bilaterala in domeniile energiei nuclear, termocentrale, hidrocentrale), sanitar-veterinar, industrial, societatii informationale .

Ceremonii de comemorare a lui John F. Kennedy in Statele Unite

Un moment de reculegere a fost pastrat, vineri, in orasul american Dallas, la 50 de ani de la asasinarea presedintelui Statelor Unite John F. Kennedy. Mii de persoane au pastrat un moment de reculegere in Piata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )