Libnet.ro
UNICEF

16:30

Statele Unite trimit blindate Humvee si drone in Ucraina

Antena3 Antena3,
Statele Unite trimit blindate Humvee si drone in Ucraina

Statele Unite extind pachetul de ajutor militar pentru Ucraina, la care au adaugat masini Humvee si drone, dar in continuare neaga ca ar trimite si arme. Autoritatile ucrainene au cerut in repetate randuri. continuă pe Antena3

Statele Unite trimit 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice

Statele Unite trimit 3. 000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP. Generalul american John O'Connor declarase tot luni, pentru AFP, ca Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte.

Statele Unite vor trimite drone de observatie Raven si 230 de vehicule de transport Humvee in Ucraina - surse

Statele Unite vor trimite drone de observatie si vehicule de transport Humvee in Ucraina, pentru a ajuta guvernul sa faca fata insurectiei separatiste din estul tarii, a declarat miercuri un oficial american, care a preferat sa isi pastreze anonimatul, potrivit AFP.

Statele Unite cer Vietnamului sa nu mai permita alimentarea avioanelor nucleare ruse

Administratia americana a cerut Vietnamului sa nu mai permita alimentarea avioanelor militare ruse care pot transporta arme nucleare cu carburant intr-o fosta baza aeriana americana, pe fondul tensiunilor din regiunea Asia-Pacific intre Statele Unite, Rusia si China, potrivit The Moscow Times.

Coincidente sau politici concertate ale Chinei si Rusiei fata de Statele Unite?

Conflictul din Ucraina si reaprinderea disputelor europene din jurul Greciei falimentare au trimis in plan secund o serie de masuri ale autoritatilor din Rusia si China, care se pot dovedi cruciale pentru viitoarea configuratie financiara globala.

Scenariu PwC: India si China vor domina lumea in 2050. UE si Statele Unite isi vor pierde statutul de putere economica

In urmatorii 35 de ani se va inregistra o redistribuire a puterii si influentei economice, de la statele America de Nord, Europa de Vest si Japonia, catre economiile emergente, in pofida unei preconizate incetiniri a cresterii Chinei dupa 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )