Libnet.ro
UNICEF

10:00

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire. continuă pe Wall-Street Ro

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire telefonica extrem de tensionata cu premierul Australiei, Malcolm Turnbull, transmite BBC News.

Statele Unite ridica problema drepturilor omului la ONU, insa mai multe state isi arata suspiciunea fata de intentiile americane

Marti, Statele Unite au tinut o intalnire la Consiliul de Securitate ONU, pe care au catalogat-o drept istorica si in care au incercat sa arate o legatura intre abuzul drepturilor omului si prezenta conflictelor. Problematica a fost insa abandonata dupa ce sase membrii ai consiliului s-au opus, precizeaza Reuters.

CNN: Armata rusa ar detine o bomba de patru ori mai puternica decat MOAB, folosita de Statele Unite in Afganistan

Armata rusa ar detine cea mai puternica bomba non-nucleara din lume, FOAB Father Of All Bombs, Tatal tuturor bombelor), de patru ori mai puternica decat MOAB Mother of All Bombs, Mama tuturor bombelor), lansata de Statele Unite in Afganistan.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )