Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statia Spatiala Internationala este disponibila in Google Street View

Hotnews Hotnews,
 Statia Spatiala Internationala este disponibila in Google Street View

Google a creat optiunea Street View pentru Statia Spatiala Internationala, lasand utilizatorii sa exploreze spatiul din comfortul proprilior case, informeazaIFL Science. continuă pe Hotnews

VIDEO Naveta DragonX ajunge la Statia Spatiala Internationala

NASA TV transmite live miercuri alipirea navetei spatiale SpaceX Dragon la Statia Spatiala Internationala, informeaza site-ul agentiei spatiale americane.

Faze tari:O studenta a supravietuit singura o luna in salbaticie, dupa ce s-a ratacit;SpaceX a lansat un supercomputer in spatiu, alaturi de inghetata si bomboane pentru astronautii de pe Statia Spatiala Internationala;Prajitura veche de-un secol iti ara

Au dat lovitura. Au furat un bancomat cu excavatorul si s-au facut nevazuti. Un grup de britanici a dat lovitura furand un bancomat, insa nu oricum. Tinerii au inovat metoda furtului. NASA ar putea folosi rachete atomice pentru a merge pe Marte. NASA a folosit o multime de rachete impresionante de-a lungul timpului, iar drumul spre Marte ar putea fi si mai interesant.

LIVE VIDEO Naveta DragonX ajunge la Spatiala Spatiala Internationala

NASA TV transmite live miercuri alipirea navetei spatiale SpaceX Dragon la spatia spatiala internationala, informeaza site-ul agentiei spatiale americane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )