Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statuia Libertatii s-a redeschis pentru turisti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statuia Libertatii s-a redeschis pentru turisti

Celebra Statuie a Libertatii de la New York, inchisa de doua saptamani din cauza blocajului bugetar, si care fusese inchisa si anterior timp de opt luni dupa uraganul Sandy, s-a redeschis duminica, spre marea bucurie a turistilor, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

New York: Statuia Libertatii s-a redeschis pentru turisti

Statuia Libertatii s-a redeschis, duminica, pentru turisiti, dupa ce timp de doua saptamani a fost inchisa din cauza blocajului bugetar, informeaza AFP. Statuia Libertatii s-a deschis, se putea citi.

Statuia Libertatii din New York s-a redeschis pentru turisti.

Celebra Statuie a Libertatii de la New York, inchisa de doua saptamani din cauza blocajului bugetar, si care fusese inchisa si anterior timp de opt luni dupa uraganul Sandy, s-a redeschis duminica, spre marea bucurie a turistilor, relateaza Mediafax. Este incredibil, este fantastic, a declarat, duminica, Erick Lira, in varsta de 28 de ani, un om de afaceri brazilian venit sa isi petreaca vacanta la New York, impreuna cu partenera sa. Statuia Libertatii s-a deschis, se putea citi pe .

Statuia Libertatii din New York a fost redeschisa pentru turisti

Statuia Libertatii de la New York, inchisa de doua saptamani din cauza blocajului bugetar, si care fusese inchisa si anterior timp de opt luni dupa uraganul Sandy, a fost redeschisa ieri, conform AFP.

FOTO Extravagantele romilor bogati: au pus Turnul Eiffel si Statuia Libertatii pe acoperisul palatelor cu turnulete

Turnul Eiffel si Statuia Libertatii nu lipsesc de pe acoperisurile palatelor romilor bogati din zona Hunedoarei. Doua familii care locuiesc in Hateg, pe aceeasi strada, si-au montat pe acoperisurile vilelor lor replici ale celor doua monumente simbol pentru Paris si New York.

SUA: Obiective turistice importante precum Statuia Libertatii si Marele Canion, redeschise dupa blocajul bugetului la Washington

Mai multe atractii turistice importante din Statele Unite ale Americii, intre care Marele Canion si Statuia Libertatii, se redeschid dupa ce oficialii aflati la conducerea statelor au ajuns la acorduri cu guvernul federal, scrie BBC.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )