Libnet.ro
UNICEF

09:45

Statul cauta solutii pentru firmele private care isi trimit angajatii in somaj tehnic. Cati bani ar urma sa primeasca angajatii

Adevărul Adevărul,
Statul cauta solutii pentru firmele private care isi trimit angajatii in somaj tehnic. Cati bani ar urma sa primeasca angajatii

Statul cauta solutii pentru a ajuta financiar firmele din domeniul privat care sunt nevoite sa isi trimita angajatii in somaj tehnic, a declarat ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, la RFI. continuă pe Adevărul

MAE cauta solutii pentru 30 de turisti romani pe care nu mai pot sa revina acasa din Italia, aflata in carantina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, miercuri, ca se cauta solutii pentru cetatenii romani care se afla in vacanta sau in tranzit in Italia si nu au posibilitati reale de a ramane in zona pe durata carantinei. 30 de cetateni au fost deja identificati, dar situatia este permanent actualizata.

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Federatia Sanitas cere sporuri de pana la 85% pentru cadrele medicale care trateaza pacientii de coronavirus!

Uniunea Sindicala Sanitas Bucuresti ii cere Ministrului Sanatatii sa acorde sporuri intre 55% si 85% pentru cadrele medicale care trateaza cazuri de pacienti infectati cu virusul Covid-19. De asemenea de.

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

Bittnet va oferi gratuit suport companiilor care isi trimit angajatii sa lucreze de acasa

Ca urmare a nevoii crescute venita din partea angajatilor companiilor romanesti de a lucra de acasa, datorita situatiei actuale cauzata de COVID-19 coronavirus), Grupul Bittnet BNET) impreuna cu partenerii sai vor oferi solutii tehnologice gratuite.

Riscuri pentru firmele ai caror angajati lucreaza de acasa din cauza coronavirus

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au trasat o serie de recomandari menite sa asigure ca munca de acasa a angajatilor care lucreaza pe calculator se desfasoara fara probleme de securitate pentru companiile angajatoare.

CORONAVIRUS |Institutiile publice, obligate la decalarea orelor de intrare la serviciu. Masura, valabila si pentru entitatile private cu peste 99 de angajati (VIDEO)

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis miercuri declarea orelor de intrare la serviciu pentru a reduce aglomerarea transportului public si posibilitatea rasandirii coronavirusului. Masura este.

Demetriade, ANAT: Sunt 2.000 de agentii de turism care isi vad afacerile distruse. De unde o sa ramburseze banii?

Impactul pe care extinderea infectiilor cu Coronavirus il are la nivelul agentiilor de turism este unul groaznic, considera Nicolae Demetriade, presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )