Libnet.ro
UNICEF

10:30

Statul cere Enel jumatate de miliarde de euro in cazul privatizarii Muntenia Sud

România Liberă România Liberă,
Statul cere Enel jumatate de miliarde de euro in cazul privatizarii Muntenia Sud

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), desprinsa din Electrica si controlata de Departamentul pentru Energie, va deschide o actiune impotriva Enel la Tribunalul Arbitral de la Paris, solicitand grupului italian suma de 521,5 milioane euro in cazul privatizarii Muntenia Sud. continuă pe România Liberă

Dispute. Statul cere Enel jumatate de miliard de euro

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), desprinsa din Electrica si controlata de Departamentul pentru Energie, va deschide o actiune impotriva Enel la Tribunalul Arbitral de la Paris, solicitand grupului italian suma de 521,5 milioane euro in cazul privatizarii Muntenia Sud. Miercuri, ministrul delegat pentru Energie, .

Statul cere de la Enel inca 521 de milioane de euro, ca parte a obligatiei italienilor de a rascumpara actiunile Electrica Muntenia Sud. in total, cere 1,3 miliarde de euro

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), desprinsa din Electrica si controlata de Departamentul pentru Energie, va deschide o actiune impotriva Enel la Tribunalul Arbitral de la Paris, solicitand grupului italian suma de 521,5 milioane euro in cazul privatizarii Muntenia Sud, suma totala ceruta acum ajungand la 1,3 miliarde de euro cu tot cu clauzele de investitii nerespectate de catre italieni.

Enel, bun de plata. Statul va solicita grupului 521 mil. euro in cazul privatizarii Muntenia Sud

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), desprinsa din Electrica si controlata de Departamentul pentru Energie, intentioneaza sa deschida o actiune impotriva Enel la Tribunalul Arbitral de la Paris, prin care va solicita grupului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )