Libnet.ro
UNICEF

20:30

Statul Islamic a comis trei atentate sinucigase. Mai multe persoane au fost ucise

Antena3 Antena3,
Statul Islamic a comis trei atentate sinucigase. Mai multe persoane au fost ucise

Gruparea jihadista Stat Islamic a comis duminica trei atentate sinucigase care au vizat fortele guvernului libian de uniune cu care se lupta in orasul Sirte, provocand moartea mai multor persoane,. continuă pe Antena3

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei.

Forte proguvernamentale din Libia cuceresc portul orasului Sirt de la Statul Islamic

Fortele Guvernului libian sustinut de comunitatea internationala au cucerit vineri seara portul orasului Sirt de la jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic, a anuntat sambata un oficial, relateaza AFP.

Florida: Atac armat intr-un club de noapte. Mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

Un atac armat a avut loc intr-un club de noapte din Florida, frecventat de homosexuali, unde au fost ranite mai multe persoane. in jurul orei locale 05. 00 s-a auzit un zgomot puternic in fata.

Robert Negoita, Emil Boc si Olguta Vasilescu, primarii alesi cu cele mai multe voturi; la polul opus, un edil cu 66 de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, cu exceptia celor pentru Primaria Capitalei, avand aproape 75. 000 de voturi, si este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce,.

O masina a politiei belgiene a fost incendiata de mai multe persoane in timpul unei interventii

O masina a politiei belgiene a fost incendiata, vineri, in timpul unei interventii de stingere a unui alt incendiu, in apropiere de Bruxelles. Mai multe persoane au incendiat o masina de politie.

Siria: Mai multe camioane cu alimente au ajuns in Daraya, pentru prima data de cand a fost asediat

Mai multe camioane cu alimente au intrat, joi seara, in orasul sirian Daraya, controlat de rebeli. Este prima oara cand ajutoarele ajung in orasul care a fost asdiat de regimul sirian in 2012.

Presfintitele vile, tot mai multe si tot mai luxoase, ridicate din banii enoriasilor

In ultimii ani au aparut tot mai multe vile sau chiar hoteluri, pe numele rudelor unor inaltpreasfintiti ai Bisericii Ortodoxe Romane, potrivit jurnalul. ro. Arhiepiscopia Romanului si Bacaului.

Preasfintitele vile, tot mai multe si tot mai luxoase, ridicate din banii enoriasilor

In ultimii ani au aparut tot mai multe vile sau chiar hoteluri, pe numele rudelor unor inaltpreasfintiti ai Bisericii Ortodoxe Romane, potrivit jurnalul. ro. Arhiepiscopia Romanului si Bacaului.

Gabriela Firea: Voi demonstra ca pot exista si gratuitate si autobuze mai multe in trafic

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a reafirmat joi ca va demonstra, printr-un plan concret, ca pot exista si gratuitate si autobuze mai multe in trafic si modernizate, adaugand ca nu va intra in polemica pe aceste teme cu reprezentantii altor partide politice, informeaza Agerpres.

Scene incredibile chiar in centrul Capitalei: Jandarmii au amendat mai multe persoane pentru ca organizau un protest neautorizat (VIDEO)

Mai multe persoane care s-au strans in jurul fantanii de la Universitate au fost legitimate si amendate de jandarmerie pe motiv ca ar organiza un protest neautorizat. Nu este singurul caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )