Libnet.ro
UNICEF

12:30

Statul Islamic a demolat o manastire din secolul V

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a demolat o manastire din secolul V

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI) a demolat o manastire din secolul V dintr-un oras strategic din centrul Siriei, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO). continuă pe Adevărul

Teroristii din Stat Islamic au DEMOLAT o manastire din Siria

Teroristii din gruparea Stat Islamic au demolat o manastire dintr-un oras strategic, situat in provincia Homs, din centrul Siriei, a anuntat joi Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

UPDATE Numarul 2 din Statul Islamic a fost ucis intr-un atac cu drona in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic ar fi fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul, Irak, relateaza vineri CNN, citat de Reuters. UPDATE: Casa Alba confirma ca numarul doi din Statul Islamic, Hajji Mutazz, a fost ucis in urma unui raid aerian al armatei americane pe 18 august.

Statul Islamic planuieste sa trimita militanti bolnavi de SIDA in misiuni sinucigase

Gruparea terorista Statul Islamic SI) planuieste sa trimita militanti infectati cu virusul HIV in misiuni sinucigase, potrivit ARA News, relateaza Europnews.

Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis. Era unul dintre principalii coordonatori ai transferurilor de arme

Numarul doi in ierarhia organizatiei Statul Islamic a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de orasul Mosul din Irak, a anuntat vineri Casa Alba, informeaza AFP si Reuters, citate de.

Bombele biologice de la Statul Islamic. Jihadistii infectati cu HIV, trimisi in misiuni sinucigase

Teroristii de la Statul Islamic care au fost infectati cu virusul HIV sunt trimisi in misiuni sinucigase, scrie mirror. co. uk. Potrivit agentiei ARA, 16 luptatori sunt acum in carantina intr-un spital din.

Australia: Sapte tineri au fost opriti la aeroport din cauza unor suspiciuni privind o alaturarea la gruparea Statul Islamic

Sapte tineri australieni au fost opriti la aeroport pe baza unor suspiciuni ca voiau sa se alature gruparii teroriste Stat Islamic, in Orientul Mijlociu. Cinci barbati cu varstele cuprinse intre 20 si 30 de.

De ce Statul Islamic este atat de atractiv pentru femeile din Occident? Sunt esentiale pentru supravietuirea organizatiei teroriste

Numarul femeilor care se alatura Statului Islamic a crescut foarte mult in ultima vreme. insa care este motivul pentru care atat de multe femei sunt atrase de gruparea terorista care se comporta atat de abuziv cu ele?, se intreaba reporterii BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )